Kukavica: Zelenović se trese od straha i na pomisao TV duela sa Vesićem, pa zato izaziva Radojičića!?!

Da li  postoji mera za kukavičluk, a ako i ne postoji, sigurni smo  da će se u budućnosti  meriti likom Nebojše Zelenovića!Svedoci smo da je proteklih nedelja  „rovario i njuškao po Beogradu“,verbalno prozivao Gorana Vesica za rekonstrukciju beogradskog  Trga! iŠta sve nije radio „šabački poltron kaldrmaš“ ne bi li osvetio svoga šefa „ĐIlasa profiterka“,   koga je Vesić svojevremeno „upropastio“ u TV duelu!!! I odavno je svima jasno, da iza svega stoji Dragan Đilas, ali nikome nije jasna tolika mera snishodljivosti i poniznosti koju mu u svakom trenutku ukazuje šabački gradonačelnik Zelenović?!
I šta se desilo? Poput najveće političke kukavice, umesto Vesića, Zelenović je  javno pozvao na TV duel gradonačelnika Radojičića.I svi znamo zašto? Zato što je i sam nesrećni Nebojša svestan činjenice da bi u duelu sa Goranom Vesićem doživeo totalni politički fijasko. Smešno bi zaista bilo gledati iskusnog  političkog  lava nasuprot, „malog palanačkog  političkog kvazimoda i najobičnije igračke u psihodeličnoj igrici“  Dragana Djilasa?! 
Inače, ovaj „kvazimodo“, zvani Nebojša Zelenović godinama odbija TV duele sa liderima šabačkih naprednjaka! Krije se na tavanu Dunjića doma, pa onda službenim kolima beži u Beograd, gde pred „svojim “ novinarima „junački“ proziva Gorana Vesica?!  Ali, sada umesto njega, sebi daje za pravo, da  na duel poziva gradonačelnika Beograda!? Zapanjujući je  strah ovog čoveka,  koji je izgleda  samo hrabar u čoporu, „okružen hijenama pod fantomkama i sa testerama u rukama! Za sve drugo najobičnija kukavica“ !!!
Sad se sa tom činjenicom sprdaju Šapčani po kafićima:  „Znali smo da se plaši mnogih, ali da se baš toliko plaši Gorana Vesića,  nije nam bilo ni na kraj pameti!? Da se razumemo, ne sumnjamo da bi ga i Radojičić „slistio“!  Šapčani to veoma jednostavno objašnjavaju: „Niko ne bi imao problem da ga pobedi u TV  duelu, jer dokaza za Zelenovićeve lopovluke ima napretek,  potkrepljenih čak i nekim sudskim presudama“. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *