Kukavičluk: Jeftini pravni trikovi „klevetnika“ Aleksića za bežanje od istine!!!

Nije verovao  narodni poslanik Miroslav Aleksić da će se na sudu suočiti sa čovekom o kome je javno govorio sve najgore, pokušavajući da u balkansko prljavo grotlo političkih smicalica i kriminala uvuče nekoga zašta apsolutno ne postoji ni jedan jedini dokaz!

Aleksić je juče imao priliku da lično vidi Andreja Vučića, čoveka koji živi normalan život, radi ono zašta se školovao i nema ama baš nikakve veze sa svim kuloarskim  pričama iz „Đilasove fabrike laži“ koje povremeno u etar guraju likovi poput ovog „nesretnog“ Kruševljanina…

I umesto da na sudu pokaže i dokaže ono što je tvrdio odmah nakon hapšenja vlasnika čuvene Jovanjice, da srpskoj javnosti potvrdi  zašto je optužio Andreja Vučića, uradio je nešto što se graniči sa  kukavičlukom: Tražio je izuzeće sudije!? Zbog navodne pristrasnosti!

Nije nego… Nije li time samo javnosti i pre sudskog postupka pokazao i dokazao, da on nije zapravo oklevetao i optužio Andreja Vučića, nego rođenog brata predsednika  Aleksandra Vučića!?!

Da li je time trebalo da pokaže i dokaže lojalnost onoj već pomenutoj fabrici laži mega tajkuna i političkog profitera? Poput mnogih drugih…Poput „brata po zanatu i epizodnoj ulozi“, gradonačelnika Šapca, Nebojše Zelenovića? Nedavno smo ih usnimili u srdačnom zagrljaju i „radnom dogovoru“ u centru Beograda…

E.E.  x

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *