Laki je malo nervozan: Zelenović preti odbornicima da će ih sve tužiti i uzda se u časne sudije!?

Vidno iznerviran što poslednja sednica gradske skupštine ,koja je pod hitno sazvana zbog tri tačke dnevnog reda, nije protekla kako je očekivao, pa je u izjavi koju je dao lokalnim medijima zapretio da će protiv opozicionih odbornika SNS-a podneti tužbe

Neće više Nebojša Zelenović trpeti uvrede opozicionih odbornika SNS-a , niti će im dozvoliti da ga za skupštinskom govornicom prozivaju i kako kaže, iznose laži i neistine. Mislio je da je samo Aleksandar Pajić .šef odborničke grupe ,taj koji ga nervira, ali se otelo sve kontroli, pa mu se pridužili i drugi odbornici SNS-a. I umesto da se lepo diskutuje o tačkama dnevnog reda, da sede i slušaju, oni ga i pitaju? Sve će on njih lepo da tuži , jer nema druge, pa će da vide , kakko će da presude sudije, koje su u Šapcu časne.
Ovo je parafraza izjave koju je iznervirani Zelenović dao lokalnim medijima nakon završetka pomenute sednice.
On je još uporedio Beograd i Šabac, grad u kojem je sve drugačije .Osokolio se Zelenović posle odluke suda u Šapcu da nije odgovoran što je iz gradske kase potrošeno 5 miliona evra mimo zakona i propisa. Po njemu, častan sudija je onaj koji nikada i ni po koju cenu neće pozivati vlast na bilo kakvu odgovornost.
Kada ga je nedavno za istom tom govornicom Aleksandar Pajić upozorio , da „ne lažu, ne kradu i ne obmanjuju građane“, uvređeni Zelenović ga je tužio i , kao što dolikuje časnom sudiji, osuđen je za nanošenje duševne boli. Na takve Zelenović računa u sudu u Šapcu .
Podsetio je Zelenović da je Šabac primer grada u kojem se može drugačije raditi i živeti. I sve je u pravu gradonačelnik. U Šapcu je sve moguće: I kupovina odbornika i podmićivanje birača i drpanje iz budžeta? Šta će nama Beograd, da nam tamo neko soli pamet, da nas uteruje u zakone i propise , kada se i ovako može?! Pitanje je samo dokle , jer ima sudija kojima još nije izvetrila sudijska zakletva koju su dali kada su izabrani na te odgovorne funkcije.
Ovako izneviran može biti samo neko ko duboko sluti da je svemu kraj. Da nevolja ne ide uvek sama, kažu, da ni onaj glavni, što ga je doveo tu gde jeste, više nije zadovoljan sa njim.
Ekipa Embarga

Оставите одговор