“ Lakmusirani” golfer Solak “ potkupio nesrećnog poslanika” da inicira u EU budalastu Rezoluciju protiv Srbije?!?

Da se lopovluk ne isplati stara je istina, stara i koliko ljudski rod! Ali, isto toliko je stara i istina da nezajazljivim, pohlepnim apetitima nema kraja niti mere?!?

Da li ima boljeg primera za to, od lika i dela Dragana Solaka i njegove firme SBB koja je ( valjda i dalje) deo kompanije Junajted grupe… Umesto da bude bogu i “ potplacenim politicarima Srbije” zahvalan sto nije krivično odgovarao za štetu koju je naneo državi Srbiji time sto je neovlašćeno koristio telekomunikacionu mrežu PTT i kasnije Telekoma i time stekao osnovne preduslove za enormno bogaćenje – on srlja dalje…
On bi hteo da i dalje gospodari srpskim telekomunikacijama, da ima monopol u kablu, internetu i svim novim projektima, a da džin zvani Telekom bude na kolenima i da polagano umire – zarad bogaćenja jednog čoveka i njegovih pajtosa?!?
Da li se ovim potvrdjuje pravilo, da onaj ko je jednom nekaznjeno “ zavukao ruku u teglu sa medom” niti hoće niti može da stane…
Da što bi narod rekao, prikoči, sam sebi kaže “ prošao sam nekaznjeno, pa dosta je…”! Ne. Ovaj čovek srlja dalje: da li uopšte treba sumnjati u cinjenicu da je u Sloveniji, koju je kao hobotnica obavio u svoju mrežu, pronašao “ nesretnog poslanika EU” koji je predložio nekakvu Rezoluciju kojom direktno zadire u interese suverene srpske države!!!
Nekada su ultimatumi Srbiji direktno stizali iz Beča, Brisela, Berlina..
Danas ih izgleda šalju po “ konjusarima”, pojedincima koji su za “šaku srebrnjaka” spremni su da baš sve odrade! Cak da traže neku njihovu istragu za isforsirane “Kafkine afere” tipa Krušik, Jovanjica i Telekom???
Ako nam je jasno zasto EU treba da štiti svoje tajkune zbog Krusika i Jovanjice, nije nam jasno zasto štite jednog “ livreisanog palanačkog biz(M)nismena iz garaže”, kome je inače štap i opremu za golf ostavio u nasledstvo djedo, a koji je inače igrao u Šumadiji na kozjim stazama i proplancima sa direktnim potomcima Tajgera Vudsa?!?!
Kada sve ovo znamo, onda je sasvim jasna danasnja poruka “ secikesama”, predsednika Vučića, da Telekom više nije džak za udaranje i enormno bogaćenje pomenutih “ majstora lopovluka”…
P.J.

Vučić: Rešili smo „Jovanjicu“, afera više nema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je država razrešila „aferu Jovanjica“ tako što je pohapsila odgovorne i poručio evropskim zvaničnicima da ne mogu „lažima da ostvaruju politički profit pa makar bili iz Evropskog parlamenta“.
Vučić je novinarima povodom amandmana na izveštaj poslanika Evropskog parlamenta Vladimira Bilčika u kojem se kaže da Srbija treba da reši afere Krušik, Jovanjica i Telekom Srbija, rekao da afera nema i da ne može afera da se gleda kao kad se „pojave dvojica pa izmišljaju, a onda izgube na sudu“.
„Šta je afera u Jovanjici? Vi mislite da lažima može da ostvaruje politički profit, pa makar bio iz Evropske komisije“, rekao je Vučić i dodao da su takve vesti u rangu sa onom „da je ubio sopstveno dete“.
On je nekoliko puta pitanje uputio novinarki N1, ali joj nije bilo dozvoljeno da odgovori.
Kada je reč o Telekomu, on je rekao da je prestalo uništavanje te kompanije zarad interesa vlasnika televizije N1 i drugih tajkuna.
„Neću pred strancima da govorim o tome. Telekom je 15 godina razaran da bi dvojica bila bogatija“, rekao je Vučić.
Na pitanje o pregovorima sa Prištinom i izjavama lidera Samoopredeljenja da će razgovarati sa Srbima sa Kosova, Vučić je rekao da „svako radi svoj posao“, ali da Srbi sa Kosova osvoje 95 posto glasova a ne dva odsto.
Predsednik Srbije je rekao da Kurti može da „kupi neke poput Rade Trajković“, ali ne može da kupi 95 odsto Srba.
Na pitanje o filmu „Dara iz Jasenovca“ Vučić je odgovorio da se njemu film svideo iako je težak i ponovio da je snimljen na njegovu inicijativu te da je na to ponosan.
Autor: Beta