Laži i podmetanja poslednjih Dušanovih medijskih bukača!?!

Lični stav građana:
Milan Č. Jovanović.
Dana 03.09. medijska lažovska mažinerija koju predvode Podrinske i Glas Podrinja, I. Kovačević, D. Eraković, H. Kovač, i ostali usko povezani sa njima, „častila“ je Šapčane dodatkom „Šabačka istina“, koji ja radije zovem „Šabačka listina“, a realnije „neistina“.

Na dnu kolor strane imate fotografiju nadaleko čuvenog video snimka na kome neka gospođa zaokružuje za drugog listić. Na kraju teksta imate i link do tog videa, koji je služio kao najveći dokaz i „loženje“ za ljude da se na izborima mnogo krade.

Sumnjivo je:

  • Ni u jednim novinama ni sajtovima gde su ova slika i video snimak deljeni ne piše GDE je ovo, ni KO je ovo, niti ZA KOGA se glasalo.
  • Iz pojedinih komentara sam naišao na informacije da je ovo ili Ub ili Koceljeva ili Obrenovac, dakle Šabac NIJE! Sama činjenica da se krije gde je ovo dovljno je sumnjiva. Ali to nije sve.
  • Pogledajte pažljivo video – ugao snimanja je apsolutno nemoguć, jer znači da je em dozvoljeno da ta žena stane iza paravana sa drugim glasačem, em da neko treći stoji iza paravana konstantno, prati šta ko glasa i još snima!

Konačno, dolazimo do toga da nas Šapčane, kao i godinama ranije, gore pomenuti medijski lažovi i manipulatori koji su sebe i svoj porod častili titiulama „novinar“, „advokat“, „kolumnista“ i slično – u oči lažu i obmanjuju poturajući snimke potencijalnih nepravilnosti iz drugih gradova kao nešto što se u Šapcu desilo.

Оставите одговор