Lažna elita

U danima kada je Beograd bio centar sveta zbog istorijske posete predsednika Rusije Vladimira Putina, bili smo svedoci divljačkog ponašanja lažne beogradske elite.
Ceo svet je tih dana govorio o Putinovoj poseti Srbiji i dočeku koji mu je priredio srpski narod i svi drugi građana Srbije predvođeni predsednikom Aleksandrom Vučićem.
Preko sto hiljada ljudi okupilo se u centralnim beogradskim ulicama i ispred Hrama Svetog Save da pozdravi dva predsednika. Imao sam sreću da budem tada na ulicama Beograda i ispred Hrama Svetog Save i moj utisak je blago rečeno veličanstven.
Reči Putinove zahvalnosti govore više od dugih govora. Putin je svojim dolaskom na Vučićev poziv celom svetu stavio do znanja koliko poštuje i Srbiju i srpski narod i predsednika Srbije. Da ne govorimo o činu kada se Putin pre ulaska u avion poklonio Srbiji.
Samo zlonamernici, lažna elita i oni kojima nije stalo do budućnosti Srbije, Republike Srpske i srpskog naroda ne shvataju važnost te posete. Jedan od najlepših trenutaka je svakako bio čin uručenja ordena Aleksandru Vučiću od strane Vladimira Putina.
Da ne govorim o jako bitnim potpisanim sporazumima između dve bratske države i ruskom zalaganju za brz završetak radova unutar Hrama Svetog Save. I sve ovo nabrojano nije bilo dovoljno lažnoj eliti da zaborave svoju sujetu, zavist i mržnju prema vlastima u Srbiji i da Vučiću upute reči čestitke a Putinu reči zahvalnosti za sve što obojica rade za Srbiju i jačanje srpsko-ruskih odnosa. Najvažnije je da ubedljiva većina građana Srbije i Republike Srpske to ceni što se i pokazalo 17. januara u Beogradu.
Lažnoj eliti ništa nije sveto. Ni Srbija, ni Srpska pravoslavna crkva, ni Republika Srpska ni srpski narod, ni sudbina Srbije, niti bratska Rusija. Njima su samo bitni njihovi sitni lični interesi bez razmišljanja o našoj sudbini. Šaka jada lažne elite izađe na sat vremena na beogradske ulice i psuje i vređa žene, preti studentima i omladini, prosipa bes i gordost po asfaltu i žele da ruše i pale po Srbiji.
Žele da dođu na vlast bez obzira na cenu mimo poštovanja izborne volje građana. Žele da divljaju, a vođe lažne elite žele da otimaju i grabe. Njihove vođe koje su već bile na vlasti žele ponovo da gospodare kako oni žele i Beogradom i Srbijom. Deo njih je gladan vlasti i želi ponovo da krade, otima i da prave milionske poslovne kombinacije na štetu građana Srbije.
E, pa neće moći lažna elito! Neće Vam to dozvoliti većina građana Srbije, jer Vas je upamtila kada ste krali i otimali i prodavali srpske interese.
Pokrij se ušima lažna elito i ostavi na miru čestite ljude koji vole Srbiju i koji vode Srbiju u bolju budućnost u koju verujemo!
Ne smemo dozvoliti povratak na vlast tajkuna i lopova, mešetara i kriminalaca, lažne elite i narkomana.
Srbija i njeni građani zaslužuju da lepo žive i da se svi zajedno borimo za budućnost naše dece. Zaslužujemo da se sa nama ponose naši potomci i da opravdamo sve ono što su naši preci činili za našu državu i narod!
Veliko hvala Vučiću i veliko hvala Putinu na svemu što čine za Srbiju, Republiku Srpsku, srpski narod i sve naše građane!
Dr Uglješa Mrdić
22. januar 2019. godine

Оставите одговор