Licemerje potonulog žutaća?!

Da li je Bojan Pajtić izgubio pamćenje?

Ako neko treba da ponese titulu naj licemera u Srbiji, onda je eks predsednik DS, Bojan Pajtić sigurno bez premca! Evo i zašto?

„Veliki“ nabildovani političar, čiji simpatizeri ladno mogu da stanu u poveći autobus, optužio je predsednikovog brata Andreja Vučića za pokušaj reketiranja nekog kafedžije u Subotici?!  Ej, u Subotici!? Baš bre, briga Vučića mlađeg za neki restoran u Subotici…Ali…

Svako normalan i racionalan bi pomislio da čovek ima dokaze, kad u javnost, bez obzira što lično mislim da je tviter je veoma diskutabilna javna pojava, iznosi veoma teške optužbe na račun rođenog brata Aleksandra Vučića!?

Ali, onda ono što je izjavio – nadmašilo je i sve njegove dosadašnje gluposti i lupetanja odavno propalog političara, još pogubnijeg vojvođanskog premijera, da ne kažemo bukvalno lopova!? Srećan je Pajtić,  što je pravosuđe u Srbiji takvo kakvo je, pa smo zato jedina zemlja u svetu u  kojoj lopovi nisu u zatvoru!? Tamo gde im je mesto! Ali, da se vratimo na njegove dokaze protiv Andreja Vučića:  Taj  „nekada mudri“ lažni vojvođanski spasilac „žutog Titanika“ – kao dokaz za svoje optužbe naveo je pisanje – „Tabloida“!? Gle, šta je čovek smislio? Kažu, da je „neki“ i profesor…Sramota.

Ovo je sada  čudo.  Stvarno nestvarno!  Tabloid je godinama o Bojanu Pajtiću pisao sve najgore što se može napisati za jednog živog stvora: lopov,nesposoban, budala, kriminalac, nepismen, peder, da je u vezi sa drugim poznatim političarima iz redova SPS ( u vreme ljubavi DS-a i SPS-a) i sve još gore, što bi naš narod rekao, „ što pas s maslom ne bi pojeo“…

I, samo zbog bednih,  nikakvih političkih poena, samo zbog toga, da bi opet stao u red onih koji bi da se po ko zna koji put „zapljunu“, u davno otvorenom takmičenju propalih danguba  u izmišljanju  laži o porodici Vučić – Pajtić liže sve što je Tabloid napisao o njemu i poziva se na baš njihovo pisanje o Andreju i porodici Vučić!?

Da li je to normalno? Pajtiću, nadmašio si sve do sada učinjeno i rečeno, kad se pozivaš na pisanje onih koji o tebi godinama pišu sve  najgore!

Da li to znači da je tačno sve što su do sada o tebi napisali? Čim se pozivaš na njihove podatke? A, znaš kakvi su? Ovo može da znači samo jedno:

Pajtićeva politička karijera je gotova, to svi znaju, a niko neće da mu kaže. Ovo sada, su samo poslednji trzaji u pokušaju novog laganja građana. Na tviteru, jer on više medijima nije bitan. Baš kao i njegov raniji šef: Boris Tadić. Žuti Titanik je davno potonuo! Sa dna, niko se do sada nije vratio…

Komentar Embarga

 

Оставите одговор