Licemerju Zelenovića nema kraja! Kako ima obraza da ikoga prijavljuje Ustavnom sudu, kad je “njegov čovek” jedini u Šapcu osuđen zbog kupovine glasova 2016.!?!

Koliko malo  njemu treba da postane licemer, cinik i zavisnik o neistinama – pa da gleda u oči javnosti i priča o tome kako je “neko” pokrao izbore u Šapcu, kako je, eto, Upravni sud doneo nepravednu odluku, jer nije poništio sve izbore u ovom gradu – nego samo na 27 biračkih mesta? 

E, to je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, glavom i bradom. Ni trepnuo nije, a u svom lokalnom biltenu izneo je nove optužbe,  za sve ono što je do sada utvrđeno da se dešavalo kod njegovih ljudi, a nikako u komšijskom suprotnom taboru… Istinu da ga narod neće, Zelenović opet brani izlizanom matricom, kako je neko u nedelju ceo dan špartao gradom, pretio i privodio ljude na glasanje PROTIV NJEGA!?! 

Da li iko može poverovati u ove lažne priče, čoveka koji je u nedelju na izborima u “ njegovom gradu” potučen do nogu? Da li neko uopšte može prihvatiti njegove nove žalopojke, kad je jedino on u ovom gradu osuđen za muvačine sa narodnim parama, kad je jedino ON označen kao neprijatelj narodne kase… O čemu onda on priča? Da li novom  pripremljenom retorikom i teranjem lažne pravice  na Ustavni sud, u stvari želi da sakrije novu bolnu istinu: Da će i na ponovljenim izborima, opet biti potučen do nogu… Da “njegov grad” je njegov samo u njegovim nemirnim snovima i javi čoveka koga je vreme pregazilo, i koji odavno više ne zna da li živi prošli ili sadašnji život?! I tako, dok Zelenovićev “ tata u politici” Dušan Petrović mudro ćuti, pušta da se opet iznova blamira “ njegovo čedo” koje je stiglo na talasu poplava… 

Zelenović opet leleče, kukumače, jer beži od za njega grozne istine: da je poražen katastrofalno, da će tako biti ponovo na tim novim izborima na 27 glasačkih mesta! Ali, više od svega toga, boli istina, koju i sam zna, da niko nikada nije mogao da promeni izbornu volju naroda, da nema te sile koja može nekoga naterati da glasa za onoga koga narod neće! Zna vrlo dobro Zelenović da tu ne pomažu nikakvi “opasni momci, limuzine sa tamnim staklima”… To su sve oni davno isprobali, pa ne ide?!? 

Međutim, više i od toga boli još jedna, još gora istina, koja kao omča steže grlo i glasne žice: Zelenović odlično zna, da nijedan, bukvalno nijedan nevažeći listić nije pronađen, da nijedan glas nije nikome ukraden, da nikome nije uskraćeno glasanje… A, to što je učinjena neka proceduralna greška, što neko nešto nije na vreme uradio – nikako nije moglo biti razlog za ponavljanje izbora?! Ali, eto desilo se i to… A, kad se i to desilo, sad Zelenović boga moli, da budu poništeni svi izbori u Šapcu? Ma, čovek bi najradije da izbora više ne bude i da on ostane u fotelji, kao da mu je poklonio tata mesar, donoseći je sa kvantaša….

E, to nije moguće. A, šta je realno i moguće, Nebojša Zelenović će se uveriti vrlo brzo. Iste večeri kada se završe i ti ponovoljeni izbori. Šapčani su se još više naoštrili, da svojim glasovima definitivno stave pečat na rešenje ko je u ovom gradu lopov, a ko nije? Ko je kupovao glasove, a danas za to  optužuje političke suparnike…

Ekipa Njuz Šabac

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *