LOPOVI OPLJAČKALI SRBIJU, A SAD PSUJU I PLJUJU! Rodiću, bando, kad ćeš da vratiš naše milione?!

Gazda reketaškog Kurira, karijerni utajivač poreza i medijski mafijaš Aleksandar Rodić, umesto da odgovori na konkretana pitanja kada će platiti poreski dug koje duguju njegove firme i kada će vratiti kredite koje je uzimao od Razvojne banke Vojvodine za vreme dok je pokrajinom ‘gazdovao’ Rodićev pajtos Bojan Pajtić, obrušio se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića
U otvorenom pismu koje je reketaški Kurir objavio na svom portalu, a koji je potpisao Aleksandar Rodić, mada ga, pošto je elementarno nepismen svakako nije sam napisao, ima samo uvreda, psovki, i besmislenih, idiotskih konstrukcija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Uz to, medijski mafijaš Rodić, dao je sebi za pravo da najbrutalnije vređa i psuje šefa države, ali se zato nije setio da konkretno odgovori na najkonretnija pitanja.

Redakcija Informera poziva Rodića da konačno javno kaže kako je sa Pajtićem i Tadićem opljačkao Razvojnu banku Vojvodine? Da li je tačno da je preko svojih firmi uzeo više od tri miliona evra državnih para, para naše dece i naših unuka, a ukupno je vratio manje od pola miliona?! I, pošto stalno govori i nekakvoj „poreskoj zaveri“, neka kaže zašto su njegovi poslovni računi blokirani za poreski dug od 367.666.820 dinara?

I na kraju, pitamo Rodića, pošto je već tako rečit i pametam, zašto već jednom ne izađe iz mišje rupe? Što se ne pojavi bilo gde pred bilo kojim kamerama da odgovori na bilo koje suvislo pitanje?

Čega se plašiš, mucavi, skraćeni ripanjski, „svecki biznismene“?!

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na televiziji Pink, odgovorio je na brutalnu medijsku hajlku koju Rodić i njegov niskotiražni Kurir 60 dana vodi protiv predsednika Srbije.

To nije kampanja, to je linč koji se sprovodi nad jednim čovek. 60 dana trpim teror! Ali neću popustiti, neću da vam dozvolim da kradete od naše dece! A ti tuci svaki dan i iznosi najstrašnije laži – kategorično je podvukao Vučić.

IZVOR: Informer

Оставите одговор