Lukavstvo Tačija Zmije: Prepad na Gazivode, zbog kobajagi vožnje jezerom, da sugrađanima skrene pažnju sa mitinga Pokreta samoporedeljenje u Prištini protiv njegove ideje o korekciji granica

Samo naivni i lakoverni mogu poverovati u priču da su specijalci (ROSU) lažne države Kosovo upali na Gazivode, vezali prisutne Srbe, strpali u podrum zgrade, da bi se tobože Hašim Tači provozao gliserom po jezeru na putu kobajagi obilaska Severa Kosmeta!

Istina je sasvim drugačija i to vrlo dobro zna najviše rukovodstvo Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem:

– Tači je smislio na koji način da proveri budnost , pozornost i spremnost Srbije da brani svoje građane na Severu Kosmeta – tvrdi visoko pozicionirani državni izvor Embarga. – Hoće da vide našu reakciju, koliko smo spremni i budni? Da li imamo petlju, ako kojim slučajem krenu na naše sugrađane na Severu Kosmeta!?

U isto vreme, lukava zmija ( Tači ima nadimak zmija koji je dobio još na kursevima u švajcarskim i američkim kampovima) je hteo da učini još nešto, da “jednim metkom ubije dva zeca”:

– Tači je hteo, da ovom akcijom tobožnje vožnje jezerom Gazivode ne samo mobiliše srpske snage bezbednosti i kompletnu javnost, već u isto vreme i da skrene pažnju domaće ( šiptarske) javnosti na današnji skup Pokreta samoopredeljenje protiv Tačijeve ideje korekcije granica sa Srbijom!?  Poznato je da će organizator protesta već sutra sakupljati potpise podrške za smenu vlade lažne države Kosovo! Takođe je poznato, da je njihova meta i predsednik Tači, čiju su smenu prvo tražili…

U situaciji gde “gori Kosovo od protesta svojih sugrađana, neistomišljenika”, Hašim Tači je smislio “genijalan plan” da se kobajagi provoza jezerom Gazivode, a da pre toga specijalci upadnu i pohapse prisutne Srbe radnike i time okrene pozornost kako svoje tako i srpske javnosti sa protesta u centru Prištine.

– Zna Tači da će pristalice samoopredeljenja na miting koji je zakazan za 14 časova, pristići iz svih delova Kosova – nastavlja svoju priču naš izvor. – Zato su specijalci jutros poranili, napravili haos, pravi teroristički akt mimo svih propisa i zvaničnih dogovora, pa je time sigurno veliki broj mitingaša odgovorio od dolaska u Prištinu, jer su se sigurno zabrinuli za dešavanja na Severu!?

E.E.

VESIĆ: ROSU su izvele teroristički čin uperen protiv bezbednosti Srbа nа Kosovu

Goran Vesić, člаn Predsedništvа Srpske nаpredne strаnke, osudio je upаd specijаlаcа ROSU nа sever Kosovа.

– Kаo člаn Predsedništvа Srpske nаpredne strаnke nаjoštrije osuđujem upаd specijаlаcа ROSU nа sever Kosovа i zаuzimаnje položаjа kod hidrocentrаle Gаzivode! To je teroristički čin uperen protiv bezbednosti Srbа nа Kosovu koji dovodi u pitаnje mir i stаbilnost u čitаvom regionu. Ovom аkcijom rаzgovori koji se vode pod pokroviteljstvom EU potpuno su obesmišljeni. Pozivаm grаđаne dа dаju punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksаndru Vučiću, koji je nаredio stаvljаnje svih vojnih snаgа u nаjviši nivo borbene priprаvnosti. Sаdа nаm je potrebnа snаgа, slogа, jedinstvo i verа u odluke predsednikа Vučićа koji je pokаzаo dа vodi odgovornu držаvničku politiku u cilju zаštite Srbа nа Kosovu i Metohiju, njihove bezbednosti kаo i očuvаnjа interesа Srbije – zaključio je Vesić.

Оставите одговор