Mali: Puna gradska kasa savršen plen za Đilasa

Dragan Đilas se ne vraća u politiku jer ima novu viziju za Beograd, već zato što je očigledno da je njemu i njegovoj družini ponestalno para.

Đilas je poziciju gradonačelnika koristio za lično bogaćenje, dok su Beograđani grcali u dugovima i borili se da prežive nemaštinu koja ih je zadesila usled pljačke gradske kase.
Posle velikih reformi koje je ova gradska vlast sprovela, vratili smo ogromne dugove, spasili ekonomiju, otvorili više od 1.100 gradilišta, smanjili nezaposlenost za 20.000, isplatili sva potraživanja socijalno ugroženih građana. Grad Beograd i Beograđani danas imaju više novca nego ranije i zato je današnja puna gradska kasa savršen plen za Miškovića, Đilasa i Šapića.
Dok su se Beograđani gušili u dugovima većim od milijardu evra, nisu ni znali da su se profiti i milioni na računima Đilasovih firmi iz godine u godinu uvećavali do čak 800 puta.
Mi želimo da nastavimo da gradimo, da ulažemo u naš grad, da pomažemo najugroženijim građanima preko kojih su se tajkuni ranije bogatili, da gradimo bolju, lepšu i svetliju budućnost, dok Mišković, Đilas i Šapić novac iz gradske kase žele da stave u svoje džepove i tako Beograđane opet zaviju u crno.
Mišković, Đilas i Šapić imaju pravo da se kandiduju na izborima i da pokušaju opet da opljačkaju Beograđane, ali moraju da znaju da ćemo im mi biti ozbiljna prepreka na tom putu i da im nećemo dopustiti da tek tako lako ulete u gradsku kasu i opljačkaju ono što su Beograđani u protekle četiri godine zaradili i uštedeli.

Оставите одговор