Marinika i Mića –dva pipka “Riđeg oktopoda“

Marinika Tepić i Mića Jovanović, zvani “Mića Megatrend“ ovih dana predstavljaju jurišnike u napadu na Dragana Markovića Palmu.

Svemu su prethodile optužbe potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić u kojima tvrdi da je Dragan Marković Palma u Jagodini, u hotelu “Alfa“ i klubu “Tigar“ organizovao žurke na koje je dovodio devojčice od 15, 16 i 17 godina koje su podvođene, kako ona tvrdi, predstavnicima vlasti.

“Podvođenje žena je gotovo svakodnevnica u Jagodini, u tom privatnom gradu Dragana Markovića“, rekla je Marinika, na konferenciji za novinare. Ove ozbiljne optužbe bez dokaza koje su postale broj jedan na svim medijima sasvim sigurno imaju za cilj skretanje pažnje sa računa Dragana Đilasa koje poseduje u bankama širom sveta a čije poreklo se još nije utvrdilo. Baš u trenutcima kada se odmotava klupko afera Dragana Đilasa pojavljuje se Marinika kao brižna zasštitnica žena. Izvesno je već sada da je šef njene stranke njoj dao nalog da izađe u javnost sa ovom pričom kako bi sa ovom pričom skrenuo pažnju javnosti sa sebe i svojih “lopovluka“. Iskoristili su i činjenicu da već neko vreme unazad Igor Jurić, koji je javna ličnost i treba da ima odgovornsot za izrečeno u javnost, tvrdi da pouzdano zna da je jedan političar pedofil. Sve su lepo upakovali ustremivši se na Palmu kako bi svojim nastupima javnost naveli da pomisli kako je on upravo taj političar na koga javnost misli. Ali, po mom mišljenju, ključni cilj Đilasa jeste da preko Marinikinih optužbi destabilizuje vlast u Republici Srbiji, koju , između ostalih, predstavlja i politička opcija koju zastupa Palma.

Paralelno sa Marinikom, u igru se ubacuje Mića Megatrend, koji izjavljuje za Đilasov medij da je prisustvovao 2010.godine “bahanalijama“ u režiji prvog čoveka Jedinstvene Srbije. Elem, dok se ne pojave pouzdani dokazi Dragan marković je nevin a Marinika i Mića će morati snositi odgovornost za izrečeno bez dokaza. Takođe, treba konačno zatražiti da Jurić dostavi dokaze koje poseduje. Ili se sve svodi na špekulacije?! Ono što se zaključuje jeste da su Marinika i Mića dva pipka istog “oktopoda“ oličenog u Đilasu. Cilj svega jeste destabilizacija vlasti u Srbiji tako što će se, nedokazanim tvrdnjama u javnosti, poljuljati ugled nosioca funkcija. Kroz Palmu žele poljuljati prvenestveno koaliciju okupljenu oko SPS-a a zatim, korak po korak, istom šematikom napasti i na druge političare okupljene oko SNS-a.

Postavlja se još i pitanje, kako je Marinikin “pajtos“ Mića ćutao o tome već deset godina i zašto se setio tek sada? Ima li valjda neka odgovornost za prikrivanje ovakvih stavri? Kako to da je Mariniki dozvoljeno da optužuje kako joj padne na pamet bez ikakve odgovornosti? Setimo se samo njenih tvrdnji da se na dobru vojne ustanove Morović kod Šida uzgajaju plantaže Marihuane!? Postavlja se pitanje, da li to Marinika može da ide okolo i optužuje bez ikakvih dokaza i prođe nekažnjeno!? Stiče se utisak da je takozvanoj opoziciji u Srbiji, njenom šefu Đilasu i njegovom megafonu Mariniki ama baš sve dozvoljeno.  Kada se iznesu dokazi o postojanju računa širom sveta onda je to ‘’diktatura’’, ‘’kršenje ljudskih prava’’, ‘’autokratski manir’’ vladavine a kada se bez dokaza optužuju nevini ljudi, koji su nevini sve dok se ne pokaže suprotno, onda je to borba za nekakvu demokratiju i transparentnost.

U celu Marinikinu ujdurmu se uključio i ničim izazvan Mića Megatrend, pohrlio je kao ‘’slep u nepoznato’’. Mada, možda mu i ne treba zameriti, jer se, svojevremeno i na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, prema tvrdnji jedne profesorke, ‘’pravio da je slep’’ kako bi položio ispit. Ako vas zanima ova tema, možete pronaći emisiju ‘’Utisak nedelje’’ na Youtube, od 15.aprila 2014. godine u kojoj je Ilija Vujačić, nekadašnji dekan i professor na Fakultetu političkih nauka rekao kako je svojevremeno jednom kolegi profesorka na određenom predmetu za Miću Jovanovića rekla: ‘’ kolega, da li je to onaj kolega koga ste doveli kod mene u kabinet da polaže kao da je bajagi slepac?!’’ Moguće je da je isti slučaj i danas, možda je Marinika Miću ‘’prevejala kao slepca’’ da zaigra u kolu njenog šefa.

Treba biti oprezan sa ovim što rade Marinika i Mića Megatrend jer, ‘’sto puta ponovljena laž postaje istina’’  i nanosi nenaknadivu štetu čoveku u kojeg upirete prstom bez ikakvih dokaza. Nadležne institucije pod hitno moraju ispitati sve vezano za Marinikine i Mićine tvrdnje kao i da se konačno obelodani ko je političar na koga misli Jurić kada kaže da je pedofil. Ovo su ozbiljne stvari i ne bi trebale služiti kao oruđe za borbu sa političkim neistomišljenicima i skretanju pažnji sa ‘’nelegalnih tokova novca’’ Riđeg ‘’oktopoda’’ koji svim svojim raspoloživim pipcima podriva ispitivanje njegovih radnji. Takođe, tvrdnja da postoji političar koji je pedofil je ozbiljna, i, kada je iznese lice koje ima uticaj na javnost, predstavlja ozbiljnu tužbu za koju se pod hitno moraju dostaviti dokazi, ili je to ono sa šim Jurić izlazi pred javnost samo pred izbore?! ‘’Radeći u nečijem interesu?!’’ Nažalost, živimo u društvu u kojoj su istomišljenici Dragana Đilasa i Marinike Tepić bagerima jurišali na Skupštinu, prodali legitimno izabranog predsednika na najsvetiji srpski praznik Vidovdan i još mnogo štete naneli srpskom narodu. Upravo zbog toga, znamo da su na sve spremni da se ponovo dočepaju vlasti ne prezajući ni od čega pa ni od ‘’potkupljivanja’’ javnih ličnosti. Ispitati Mariniku, Mići ali i Igora Jurića! Ukoliko se sve završi sa ‘’tresla se gora rodio se miš’’ javnost će steći utisak da se piojedincima koji deluju u ime stranih agentura dopušta da napadaju koga hoće i kada im odgovara. U svemu ovome, celu štetu trenutno podnosi Dragan Marković Palma jer se bez dokaza čovek optužuje za monstruozni čin podvođenja maloletnica. Sve to bez dokaza!?

B.M.