Mašala, nigde nema što u Šapcu ima: Od “Zelenkovog” zamenika, kuma Kostadinovića, kumi Jeleni Lazić, pola miliona za navodne PR poslove, za koje nemaju odobrenje resornog ministarstva!?

Ovde prestaju sva Zelenovićeva i Petrovićeva višegodišnja lažna “naricanja i optuživanja  drugih” za partijsko zapošljavanje?!

Kum nije dugme, a tek kuma?  To najbolje zna “budući Dušanov gradonačelnik” Dušan Kostadinović, trenutno zamenik gradonačelnika Nebojše Zelenovića… U rasipanje para iz budžeta odavno se izgleda uključio i mlađani Kostadinović. I naravno prva na listi za ispunjavanje želja, ko bi drugi bio nego kuma, Jelena Lazić, zvanično PR Kulturnog centra u Šapcu samo na osnovu odluke direktora, ali bez odobrenja resornog ministarstva i vlade Srbije:

– Jelena Lazić je odbornik u poslaničkoj grupi DS-a i svi znaju da je kuma Dušana Kostadinovića, nove perjanice žutih, ne samo u Šapcu nego i za celu Srbiju – tvrdi dobro obavešteni izvor Embarga iz gradske Uprave. – Sitna je odbornička apanaža, koja zasigurno ne zadovoljava apetite Lazićeve, pa se, izgleda kum pobrinuo da je dobro udomi!? Navodno obavlja poslove PR u Kulturnom centru Šapca, ali bez odobrenja resornog ministarstva za otvaranje novog radnog mesta!? I to traje već skoro tri godine… A, za to vreme, Lazićevoj je iz budžeta grada isplaćeno samo za jedan period rada više od pola miliona dinara! Za kakve to poslove, kad zaposleni skoro da je i ne viđaju na radnom mestu…

Ovde prestaju sva Zelenovićeva i Petrovićeva višegodišnja lažna “naricanja i optuživanja  drugih” za partijsko zapošljavanje?! Nezakonita zapošljavanja, pa onda brzometna otpuštanja gomile radnika koji su plaćani iz gradskog budžeta, samo su još jedan dokaz više o radu gradonačelnika Zelenovića i njegove ekipe u gradskoj Upravi! Ovaj slučaj sa zbrinjavanjem partijske drugarice i kume je dokaz više o stvarnom stanju “ slobodarskih dosmanlijskih finansija” u Šapcu. I da se pod hitno  nešto mora promeniti…

Prema saznanjima antikorupcijskog portala Embargo, budžetska inspekcija već danima češlja finansije “ Strazburca”, pa javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje obelodanjivanje njihovog  izveštaja!? Da kompletna srpska javnost sazna šta je istina, da li ono što objavljuju “fantomski portali” ( tako je sve medije nazvao Zelenović koji ne pišu ono što on voli da čita i čuje?!) ili ono što u “svojim” medijima tvrdi prvi čovek šabačke vlade?!

Na žalost, antikorupcijski portal Embargo ne može da dođe do dokumentacije za sve ove navode, jer naša retorika ne odgovara Zelenoviću i “njegovom šefu” Dušanu Petroviću… Oni su naučili da budu u komunizmu, “ da rade šta hoće, uzimaju koliko hoće, dele kome hoće i da nikome zbog toga ne polažu račune”!? E, u takvoj retorici bivšeg ( verovatno i budućeg)  seoskog advokata i njegovog štićenika – stvarno nema mesta za portale kao što smo mi… Bar se u tome slažemo!

E.E.

 

Оставите одговор