Medlin Olbrajtova Zmija verna krotiteljima: Britanci smislili vožnju Hašima Tačija jezerom Gazivode, za jako provociranje Srba, ali i albanskih neistomišljenika!?

Iza “spektakularne terorističke akcije specijalaca ROSU lažne države Kosovo i njihovog još lažnijeg predsednika Hašima Tačija Zmije na Gazivode – stoje Britanci, njihove diplomate zadužene za misiju na Balkanu i agenti MI6!? O tome postoje brojni nezvanični dokazi, direktni razgovori, telefonski kontakti kao i uključeni psorednici sa obe strane “zaverenika”…

Ovo je antikorupcijskom i neprofitnom portalu Embargo potvrdio visokopozicionirani izvor iz bezbednosnih službi regiona!
Stvar je više nego jasna i pročitana od strane srpske policije I vojske – tvrdi izvor Embarga. – Samo su Britanci toliko lukavi i kvarni, da “izmisle” ovakvu akciju, kako bi pomogli svom štićeniku Hašimu Tačiju zvanom Zmija, u pokušaju da povrati ozbiljno poljuljani ugled među svojim šiptarima… Ujedno, cilj akcije je bio i da se proveri, po ko zna koji put, budnost i spremnost Srbije da brani svoju ( privremeno okupiranu!?) teritoriju na kojoj istina nema državne ingerencije još od Kumanovskog sporazuma iz 1999.godine.
Predsednik Srbije je još jednom, u sinoćnjem obraćanju naciji, rekao da se niko ne igra sa Srbijom i da će se po svaku cenu boriti za mir i saradnju sa Albancima, ali će isto tako, ne časeći ni časa, braniti naše sugrađane na Kosovu I Metohiji, ako im životi I imanje budu ugroženi! Takođe je, dodao i to, da baš ne veruje, da je ova Tačijeva akcija upada na Gazivode, vožnja čamcem po jezeru, bila samo za njihove dnevno političke svrhe?!
Britanci kao i “UJka Sem” su u problemu, što se “Frankeštajn Medlin Olbrajtove i Solane” sada nalazi u teškoj političkoj poziciji u zemlji u kojoj je kobajagi predsednik?! U nameri da mu koliko toliko popravljaju rejting, opet su Srbe pronašli kao zamorčiće, time što je na Gazivode upalo šezdesetak sepcijalaca sa dugim cevima i pravo je čudo što nije buknuo ratni požar! Verovatno zahvaljujući nadljudskim naporima predsednika Vučića, koji je ipak uspeo da smiri Srbe u Zubinom Potoku i celom Severu Kosova da se obuzdaju, da na provokacije ne odgovaraju… Ali je zato bilo sramno saopštenje činovnika EU, “ da se obe strane obuzdaju”!?! Još jedan dokaz “ kako kadije tuže i kako presuđuju”?!
Ali, namera Britanaca nije bila samo ovo što se i desilo na Gazivodama, već da Srbiju dekoncentrišu sa onoga što predstoji za neki dan u Republici Srpskoj:
Ovo je bila, na neki način i mala pokazna vežba uznemiravanja kompletne srpske javnosti zbog izbora u RS, gde su zapadnjaci u velikom problemu, jer nisu našli adekvatne mehanizme kojima bi porazili Milorada Dodika i njegovu partiju!? I pored silnih miliona evra koje su uložili u kampanju protiv Dodika, pored vrbovanja ( ucenjivanja) mnogih javnih ličnosti, prema svim pokazateljima, opet se očekuje ubedljiva pobeda Milorada Dodika! Naravno da veruju u neraskidive veze Dodika i Vučića, da im “leđa čuva” Rusija, pa se s pravom očekuje, da ova “teroristička voznja” Tačija jezerom Gazivode neće biti i jedina akcija na ovim prostorima do dana izbora u RS.
E.E.

Оставите одговор