Monstruozne pretnje

Poslednje izjave koje sam dao za javnost u proteklih desetak dana bile su direktno vezane za monstruozne pretnje koje je deo medija i deo opozicije u Srbiji uputio na račun predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Sve se to dešavalo paralelno sa napadima na njegovu porodicu. Ovog puta ponovo je meta neopravdanih i lažljivih napada bio predsednikov brat Andrej Vučić. Takođe, isti centri moći plasirali su putem medija i napade na najbliže Vučićeve saradnike u Vladi Srbije i u Srpskoj naprednoj stranci.
Cilj tih napada je jasan. Pokušati na sve moguće načine srušiti Aleksandra Vučića sa vlasti. Pokušavaju to da urade služeći se raznim metodama. Prvo pokušavaju da sruše kredibilitet njegovih najbližih saradnika, koji se nalaze na odgovornim državnim funkcijama. Deo medija i deo opozicije kojima komanduje određeni finansijski centar moći, koji ima spregu i sa zapadnim službama i sa kriminalcima u Srbiji i regionu, izmišljaju razne afere ne bi li uspeli u toj nečasnoj nameri. Na sreću naš narod nije glup. I kazniće inicijatore tih napada i pretnji na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima.
A ja još jednom najoštrije osuđujem najnovije napade od strane dela opozicije i medija predvođenih listovima NIN i Danas, koji su upućeni na račun predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića.
Isti centar moći, koji ne želi dobro Srbiji, napada predsednika Vučića stavljajući snajpere i mete na naslovne stranice svojih medija i njegovog brata sramno i lažljivo povezuju sa poslednjim uhapšenima za optužbe za teška krivična dela.
I pored toga što su nadležne institucije preko svojih zvaničnika demantovali lažne napise o povezanosti Andreja Vučića sa osumnjičenim Predragom Koluvijom deo opozicionih političara, analitičara i novinara nastavlja sa prljavom hajkom. Zato mi je drago što se podnose krivične prijave protiv svih lažljivaca i zlonamernika kojima je očigledno cilj da naude porodici Vučić.
Kao neko ko je 15 godina profesionalno radio kao novinar mogu da kažem da je velika bruka ako ubuduće novinarska udruženja i domaće i međunarodne organizacije ne budu adekvatno reagovali povodom objavljenih užasnih naslovnih stranica.
Nadam se kraju bolesne, ludačke i monstruozne kampanje pune laži, mržnje i pretnji dela političara i medija na račun predsednika Aleksandra Vučića. Očekujem od nadležnih institucija da profesionalno rade svoj posao i da budu kažnjeni svi odgovorni učesnici ove bolesne i prljave hajke protiv porodice Vučić.
A i ti koji napadaju našeg predsednika uglavnom su kukavice koje ne misle dobro Srbiji i srpskom narodu, već samo gledaju da grabe i grabe i da slažu milione evra koje su pokrali i koje nameravaju da pokradu od građana Srbije. Ili uzimaju veliki novac od regionalnih i stranih centara moći kojima smeta jaka Srbija na čelu sa jakim liderom.
Na građanima je da sve ovo napisano prepoznaju i kažu NE onima koji ne žele dobro Vučiću i Srbiji i da kažu jasno i glasno DA za one koji na čelu sa predsednikom Srbije žele dobro našoj državi i narodu.decembar 2019. godine
Dr Uglješa Mrdić

4.decembar 2019.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *