Najbolje da se Šapčani izvinu Zelenoviću i „misteru 10 %“ – što su proneverili njihovih 5 miliona evra!?

Saopštenje za javnost
Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac saopštava da je sramno postupanje gradonačelnika Nebojše Zelenovića koji za zloupotrebe teške 5 miliona evra optužuje svoje najbliže saradnike i zaposlene u Gradskoj upravi u Šapcu.
Kako on i njegov lider “ mister 10%“ razmišljaju, verovatno će za najveću zloupotrebu budžeta u istoriji grada Šapca optužiti radnike obezbeđenja i kafe kuvaricu.
Želimo da podsetimo građane Šapca i lidera ZZS 10% i njegovog gradonačelnika da je Srpska napredna stranka na lokalnim izborima 2016. godine dobila najveću podršku i najveći broj glasova, 28 odborničkih mandata i pored toga što su oni po starom dobrom običaju kupovali glasove.
Da su na predsedničkim izborima Dušan Petrović i njegov predsednički kandidat doživeli fijasko a Aleksandra Vučića podržalo 53,16% birača grada Šapca.
Kako u svom saopštenju ZZS nije uspeo da nađe niti jedan razlog za oslobađajuću presudu, jasno je da su i oni svesni krivice svog gradonačelnika.
Da još jednom postavimo pitanje javnosti Šapca i Srbije: “ ako gradonačelnik Zelenović koji je u skladu sa više zakonskih odredaba jedini odgovoran za budžet nenamenski potroši 5 miliona evra, ko je kriv“ !?
Građani Šapca sigurno nisu!!!

POVERENIŠTVO GrO SNS ŠABAC

Оставите одговор