NAKON NAJAVE ILIĆA DA ĆE POKRENUTI NOVU DESNICU: VELJI ODBORI BEŽE U…

Celokupni odbor Nove Srbije u Bačkoj Palanci na čelu sa predsednikom odbora Nikolom Bjeljac – Pidžom prešao u Srpsku desnicu.

Čuveni preduzetnik iz Bačke Palanke potpisao je u sedištu Srpske desnice na Terazijama pristupanje Srpskoj desnici. Bjeljac je poneo veliki broj pristupnica u Bačku Palanku da učlani sve ljude iz odbora Nove Srbije, jer kako je istakao u Srpskoj desnici je prepoznao inicijativu iskrenog zalaganja za Srbiju i njen narod. Za to je dobio podršku svih članova, dosadašnjeg odbora Nove Srbije.

Patriote iz Nove Srbije svoje mesto vide uz najmlađeg političkog lidera koji je već uspeo oko sebe da okupi 16 patriotskih i veteranskih pokreta i udruženja. Miša Vacić, iako mlad čovek, veliki je borac i može patriote da vodi u uspešnu budućnost, da ostvarimo zajedno pobedu za naš narod, naspram Velje koji je izigrao poverenje svih članova.

U Srpskoj desnici nam potvrđuju da pored ljudi iz Nove Srbije, u zadnje vreme vode pregovore o prelasku i sa ljudima iz drugih patriotskih stranaka. O čemu će više kada se ozvaniči prelazak, kao što je bio slučaj u Bačkoj Palanci.

PREUZETO SA: nacionalist.rs

Оставите одговор