NARKOTERORISTIČKI ČIN..

Nova saznanja o planiranom ubistvu predsednika Vučića, o nabavci sredstva za izvršenje i angažovanju izvršioca koji ima teroristicko iskustvo, govore nam da se radi o organizovanoj narkomafijaskoj organizaciji povezanoj sa teroristima koja funkcioniše na globalnom nivou. Ona sprovodi i materijalno obezbeđuje narko- terorizam, iz stečenog prljavog narko kapitala, koji predstavlja neposrednu organizovanu primenu nasilja fizičkim putem u vidu ubistava, otmica i atentata .
Mete su im pojedinci koji im stanu na put za ostvarivanje jedinog cilja, a to je proizvodnja, distribucija i prodaja narkotika. Upravo narkoterorističkom akcijom trebalo je ugroziti život predsednika u trenutku stanja “ lake mete“ prvenstveno na otvorenom prostoru i u pogodnom trenutku..
Time bi se Srbija dovela u stanje haosa, zadovoljili bi se interesi narkomafije i posebno zapadnog centra moći bez čije logistike ne bi timski funkcionisali i onih u Srbiji koji se dodvoravaju stranim interesima, koji ne mogu doci na vlast demokratskim putem tj. putem izbora..
Prof.dr.sc.Miroslav Bjegovic
bezbednosne nauke