“NE SMEMO DA IZGUBIMO ŽIVOTE NAŠE DECE!“ Srpska Desnica odala počast stradalima u bombardovanju 1999. godine (FOTO)

Srpska Desnica je obeležavajući početak zločinačke NATO agresije položila vence na mestu gde je 1999.godine bombardovana zgrada ambasade Narodne Republike Kine i na spomenik ubijenoj Milici Rakić, kao simbolu 79 stradale srpske dece.

Danas kada se naša država nalazi pred iskušenjima kao što je korona virus i kada je potrebna disciplina srpskog naroda i sloga, čak i više nego za vreme agresije, Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice sa najbližim saradnicima položio je vence podsećajući na ovu kriminalnu akciju zapadnih sila.

„Polagajući venac ispred nekadašnje ambasade NR Kine, u spomen stradalima želimo da iskažemo i veliku zahvalnost kineskim prijateljima, koji su sa nama u teškom trenutku kada se borimo sa trenutno najsmrtonosnijim Korona virusom. Srpska Desnica gradi most srpsko-kineskog prijateljstva, i imamo moralnu obavezu da odamo počast stradalima, i poručimo da se ne može nazvati „greškom“ gubitak tri života, koji su tog 7. maja, poginuli u ambasadi“, rekao je lider Srpske Desnice.

„Takođe, poštujući mere koje je uveo predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, danas smo odlučili da položimo venac i na spomenik Milici Rakić, malom anđelu koji je stradao od strane neprijatelja. Srpska Desnica jasno poručuje da su nam deca prioritet, i upravo zarad njih pozivamo sve sugrađane da se pridržavaju donetih mera, jer Srbija ne sme dozvoliti da izgubi još ljudskih života, ne smemo da izgubimo živote naše dece.“

Vacić se kratko zadržao, ističući da članovi Srpske Desnice stoje na raspolaganju svom narodu, i da ćemo samo disciplinovanim ponašanjem pobediti koronu, sa manje žrtava nego što je naša otadžbina izgubila tokom NATO agresije.

Slogom smo pobedili NATO, slogom ćemo pobediti i koronu!

Preuzeto sa: nacionalist.rs

Foto: Srpska desnica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *