Nebojša Bakarec: Lešinarka Marinika vređa radnike!

Obnevidela od mržnje zbog toga što Srbija proizvodi vakcine, zbog toga što predsednik Vučić ispunjava obećanje da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih, zbog toga što je predsednik Vučić maestralno objasnio kakve će koristi Srbija imati od iskopavanja jadarita, Đilasova kandidatkinja za predsednicu Srbije, se ostrvila na radnike! Đilasova službenica u Đilasovoj kompaniji, istovremeno potpredsednica Đilasove stranke, osoba koja želi da bude predsednica Srbije, vređa radnike Srbije, nazivajući ih monstrumima, samo zbog toga što vredno i pošteno rade svoj posao. Kako bilo ko može da bude kandidat za predsednika Srbije, a da tako bezumno vređa radnike Srbije?

Đilasova luda Nasta, lešinarka koja je prosila ispred novih Kovid bolnica, istovremeno počušavala da ih reketira i uništi, na svom Tviter profilu postavila je post sledeće bolesne sadržine: „Ovo je totalni sunovrat elementarne ljudskosti usred Beograda: Upravo asfaltiraju u Kraljice Natalije, tik ispred porodilišta Narodni front! Isto i prošlu noć do 4 jutros! Dve noći zaredom trudnice i porodilje ne mogu da spavaju! Aman, monstrumi!
Obustavite maltretiranje majki!“. Ovaj suludi tekst prati snimak radnika i mašine za asfaltiranje.

Srbija je danas počela da proizvodi ruske vakcine „Sputnjik V“, baš one koju je Marinikin tajkun Đilas u novembru 2020. proglasio nepodobnim, a onda se ušunjao na vakcinaciju i primio baš rusku vakcinu! U tom danu Marinika sramno vređa radnike „Beograd puta“. Marinika i Tajkun Đilas su isključivo destruktivni. Predsednik Vučić je konstruktivan. Marinika i Đilas ruše, a Vučić gradi. Za to vreme, Marinika kao luda Nasta, napada radnike „Beograd puta“, i naziva ih monstrumima, zbog toga što noću asfaltiraju prometnu arteriju Kraljice Natalije. Moraju noću da asfaltiraju, da se danju ne bi stvarale gužve! Da su radnici ovo radili po danu, Marinika bi ih opet nazivala monstrumima zbog toga što su zakrčili saobraćaj u jednoj od najprometnijih ulica Beograda! A bestidna Marinika navodno brine o trudnicama i porodiljama, baš onima kojima je Đilas dok je bio na vlasti, uzimao od usta, lagao ih i varao, pa su naknade za trudnice i porodilje kasnile i po godinu dana! Zabole Mariniku i za trudnice i za porodilje. Za to vreme predsednik Vučić radi, radi i samo radi. Danas su predsednik Vučić i predsednik Putin, putem video linka, pustili u pogon proizvodnju vakcina u Institutu Torlak. A dok je Marinikin tajkun Đilas bio na vlasti on i Tadić su najavili zatvaranje Torlaka!!!

Ovaj slučaj, ove bolesne uvrede Marinike upućene vrednim radnicima, samo govore o tome koliko su Đilas i Marinika očajni, kada moraju da vređaju radnike koji vredno rade svoj posao. Kao i uvek, lešinarka Marinika Čobanu Živku Tepić, pokušava da prikupi političke poene. Međutim, malo se zeznula – ne možeš prikupljati političke poene tako što ćeš vređati radnike i osporavati nesporno – a to je da je asfaltiranje ulice Kraljice Natalije, najbolje obaviti noću. Za Mariniku su vredni i čestiti radnici monstrumi! A njen tajkun Đilas koji je „stekao“ 619 miliona evra, obavljajući tri državne funkcije, šta je on?

A Marinika je ćutala u jednom drugom slučaju, ćutala je o događajima u jednoj drugoj ulici, u Novosadskoj ulici u Temerinu. Ćutala je Marinika, kao zalivena, o saobraćajnoj nesreći koju su izazvali ona i njen suprug. Taj udes se dogodio u Novosadskoj ulici u Temerinu, kod broja 8. Mediji su izvestili da je Marinika Tepić, tada Pajtićev Pokrajinski Sekretar za sport i omladinu, a danas Đilasova potpredsednica i činovnica, učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njen suprug udario automobilom pešaka u Temerinu. Pešak Tomislav Kovačević iz Bačkog Jarka je tada teško povređen i zbrinut je na hirurškom odeljenju KC Vojvodine u Novom Sadu. Suprug Marinike Čobanu Živku Tepić, je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi. Takođe, Marinikinom suprugu nije rađena analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen, već je samo duvao da bi se utvrdila količina alkohola. U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Kako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist. Folksvagen pasat Marinikinog supruga, je Kovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je Marinikin suprug nakon nesreće pomerao vozilo, sklonivši ga na zemljani deo pored puta. Žrtva, Tomislav Kovačević, je vozilom Xitne pomoći odmah prevezen na KC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Kako je Pokrajinom vladala vlast DS, Pajtića, Tadića i Đilasa, čiji je važan deo bila Marinika Tepić (članica pokrajinske vlade) postupak protiv Marinikinog supruga je obustavljen. Tada su mediji u Vojvodini potpuno sakrili ovaj događaj, događaj je sakrila pokrajinska vlast DS i sakrila ga je Marinika Tepić. Eto to je Marinika Tepić, hijena i lešinarka.