Nebojša Bakarec: Ne verujte svojim očima – verujte drogiranoj kokoški!

Đikijeva drogirana kokoška Maki, se prenula iz kratkog novogodišnjeg narko sna, i odmah počela da halucinira. Onako bunovnoj i mamurnoj od psihoaktivnih supstanci, pokazaše joj fotografiju Danila Vučića i neke prelepe devojke, i rekoše narko Makici – To su Danilo i „Aca Rošavi“. Makici se kao kroz maglu učinilo da na slici vidi crnokosu devojku, ali pomisli – drogirana sam, ne vidim dobro – mora biti da su to Danilo i „Aca Rošavi“. I onda Makica dade intervju za „Narkomaksnjuz“ i onako delirična ponovi da su na slici dva muškarca. I onda tu halucinaciju ponoviše svi Đikijevi narko mediji. Jedan od tih medija, toaletoid koji vodi Đoka Krmak, čak objavi narečenu fotografiju. Da ponovim, na fotografiji se vide Danilo i prelepa crnokosa devojka. Ali toaletoid poverova Makici, i tutnu naslov odma ispod slike „Danilo Vučić i u Banjaluci u društvu Ace Rošavog“. I treći put ponavljam, na fotografiji se jasno vide samo Danilo i nepoznata devojka. U pozadini, na udaljenosti od tri metra od ovo dvoje, vide se četiri nepoznate osobe. Još dalje, na udaljenosti od oko 10 metara vidi se još jedno lice. Još dalje vidi se mnoštvo policajaca u uniformi.

Ludaci iz Đikojevog toaletoida, i Makica, žele da mi ne verujemo sopstvenim očima koje vide Danila i devojku, već hoće da verujemo njihovom halucinogenom naslovu da se na fotografiji nalaze Danilo i „Aca Rošavi“. Nit je Danilo u društvu muškarca, već prelepe devojke, nit je ta devojka rošava. Pa gde je tu „Aca Rošavi“, iznervirano se pita svako normalan ko vidi fotografiju? Ovo ludilo podseća na onaj vic „Mujo u Sarajevu“. „U galeriju na Baščaršiji uđe kupac i vidi sliku koja mu se svidi (na slici se u krupnom planu vide goli muškarac i gola žena, koji vode ljubav). Kupac zagleda sliku i pita galeristu -„Nije loše, kako se zove slika?“. Galerista odgovara – „Mujo u Sarajevu“. „Mujo u Sarajevu?!?“, zbuni se kupac. „Aha“ kaže galerista. „Ko je ova gola žena na slici?“ pita zbunjeni kupac. „Fata, Mujina žena“, spremno će galerista. „Aha, ovo je znači Mujo?“, pokazuje kupac na golog muškarca pored Fate. „Ma jok, to je Haso, Mujin kum“. „Haso?!?“, opet se zbuni kupac. „Pa dobro a đe je tu Mujo?“ pita kupac. „Pa, Mujo je u Sarajevu!“ iznervirano odgovara galerista“.

A narko Makica se u intervjuu za „Narkomaksnjuz“, kao na ogromni autoritet, kao da citira nekog nobelovca, poziva na višestrukog ubicu, narkodilera i psihopatu Belivuka. I kaže Makica, „nobelovac“ Belivuk je rekao da mu je „Aca Rošavi“ bio veza sa predsednikom. Makica naravno bezrezervno veruje višestrukom ubici, koji je tranžirao ljude, mleo ih u ćevape, ili bacao u delovima u Dunav. Tako je Makica više od deset godina bezrezervno verovala svom narkodileru Fići, kome je dok je bila na vlasti, davala milione i šakom i kapom, i onda zauzvrat tražila od svog narkodilera Fiće da iz Pančeva nasilno iseli jednog novinara.

A Đikijevi i Makičini mediji, nisu preneli informaciju da su pre Nove godine, napadnute i razbijene prostorije SNS Valjevu. Đikijevi i Makičini mediji, nisu preneli ni vest da su posle Nove godine, 63. put napadnute i razbijene prostorije SNS, ovaj put u Adicama u Novom Sadu! Niko od Zaštitnika, Poverenika, boraca za ljudska prava, nije osudio ovo nasilje! Ali su Đikijevi i Makičini mediji spremno preneli lažnu vest o tome da je Danilo Vučić u društvu sa „Acom Rošavim“. Inače, Aleksandar Vidojević (koga vređaju nazivajući ga „Aca Rošavi“) je čovek koji nije osuđivan, koji je navijač „Partizana“ i koji uopšte nije sporan. Uopšte ne bi bilo sporno i da je Danilo bio u društvu Aleksandra Vidojevića. Ovog čoveka Đikijevi i Šokijevi mediji kriminalizuju i vređaju, samo da bi onda mogli da dehumanizuju Danila Vučića. Predsednik Vučić, njegov sin Danilo i brat Andrej, i cela predsednikova porodica su glavne mete. Prostorije SNS razbiju, ali predsednika Vučića i njegovu porodicu hoće da ubiju! Mrzitelji su toliko očajni, da u svojim namerama ne prežu ni od očiglednih laži – da Danila i prelepu devojku, predstave kao dva muškarca. Pa vi sad verujte svojim očima! A gde je tu Mujo? – Pa, Mujo je u Sarajevu!