Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo profesoru pedofilije i kanibalizma!

Degeneracija dela opozicije je dovela do Vaše pojave u političkoj kloaki u kojoj plivate i Vi i Vaši šefovi Tajkun sa Muricijusa, Kanibal i Kasapin. Iznenadila me je Vaša pojava u politici. Mislio sam da taj degenerisani deo opozicije ne može niže da padne od pokreta Oslobođenja od svake ljudskosti, od Pokreta smrdljivih Nogu, i Stranke Slobodne Pljačke. Može! Pojavila se Vaša partija, Partija Pedofila i Ljudoždera – Kanibala, ako Vam se više dopada. Kokainizirani redovni Pedofile, a vanredni profesore, Vi ste do sada bili portparol oružanog krila mafije i terora, portparol Kanibala i Kasapina, povremeno Tajkuna sa Mauricijusa, a od sada ste Prvi Krmak u svom svinjcu. Vas je mafija pre više godina instalirala na mesto potpredsednika fudbalskog kluba! Vi ste sramota za svaki sport, a kamoli za fudbal. Da ja posedujem svinjac, ne bih Vam dozvolio da budete Krmak u tom svinjcu! Ne, nikako. Svinje bi obolele od Vaše svinjske kuge!

Neverovatno je da jedan kokainizirani pedofilski Krmak može da postane „Lider“ u bilo čemu, osim u narkomaniji, pedofiliji, kanibalizmu i prodaji ispita. Kao i svako pedofilsko Krme, i Vi imate svoje strahove. Vaš najveći strah, je strah od poligrafa. Strah od istine. Doduše, Vi se ne plašite zatvora i kolektivne ćelije. To bi bio raj za vas. Trpali bi vas krupni momci svaki dan, baš onako kako Vi volite, tačno tamo gde volite. Zatvor je za Vas praznik. Međutim, plašite se samice. Plašite se da ostanete sami sa sobom i svojim degenerisanim mislima. Previše glasna bi postala Vaša sećanja na sve one dečake koje ste silovali. Progone Vas u tišini. Zbog toga ste stalno u spidu, okruženi ludacima, zbog toga samo kokain i alkohol mogu da oteraju duhove Vaših žrtava. Zbog toga dižete toliku buku, zbog toga ste onovali partiju. Potcenjeni Pedofile, pre neki dan ste predstavljajući svoju, a mafijinu buduću Partiju Pedofila i Kanibala, istakli svoje reference: „Nisam pedofil, nisam prijatelj Kasapina, nisam jeo ljudske ćevape, nisam zločinac“!?! Da primetim da neko ko sve to nije, ne bi isticao šta NIJE, već bi isticao šta JESTE. Mislite o tome.

Kad već nećete na poligraf, hajde da Vam postavim par pitanja.
Kada se drogirate, da li se prvo napijete, ili je stvar obrnuta?
Stidite li se, barem malo, svoje pedofilije, narkomanije, simonije, i sklonosti kanibalizmu?
Kada ste razgovarali sa mafijašem Kasapinom, dok ste putovali na Zlatibor, on Vam je nudio da Vam donese nešto. Šta Vam je nudio da Vam donese? Kilo kokaina ili 90.000 evra kojima ste prošle godine kupili troiposoban stan na Zvezdari, od Kasapinovog prijatelja?
Nije li Vas sramota da se šalite i hvalite kako „je Goksi ukusan“ u ćevapima koje ste jeli na televiziji jednog od Vaših šefova, Tajkuna sa Mauricijusa? Nije Vam palo na pamet da taj „Goksi“ ima roditelje, sestru, suprugu, decu i da će oni možda videti Vaše iživljavanje nad mrtvim žrtvama Vaših šefova Kanibala i Kasapina?
Znam da srama nemate, niti stida, ali nije li Vas sramota da pretite Predsedniku Republike Srbije da će da završi u ćevapima kada Vi, Tajkun, Kanibal i Kasapin dođete na vlast?
Kao pravnika, profesora Pedofilije, pitam Vas ne brine li Vas to što kršite Krivični zakonik Srbije, svojom pedofilijom, narkomanijom, i svojim pretnjama Predsedniku Republike?
Kada se već sami stalno vraćate na temu ćevapa, kada se morbidno šalite da obožavate ćevape od „Goksija“, kada pretite ljudima da će završiti u ćevapima, moram da Vas pitam, da li je onomad Vaš prijatelj Kasapin, kada je pravio ćevape od ljudskog mesa, po nalogu Kanibala, da li je osim Kanibalu, Kasapin i Vama slao porcije tih ćevapa? Da nije to nudio da Vam donese?
Pošto ste osnovali partiju pred izbore, da Vas pitam, da li se to Vi lično pripremate da budete kandidat za predsednika Srbije, kandidat svih mafijaša, pedofila, narkomana, i prasaca? Moram da Vas obavestim da Srbija nije, i ne može biti Vaš svinjac, Vaše polje koke, Vaša pedofilska žrtva. Takođe, osnivanje partije Vas neće spasiti od krivične odgovornosti za sve zločine koje ste počinili, redovni Pedofile i Narkomane, a vanredni profesore. Vi ste sramota i za sport, i za pravnu struku. Ničija nije gorela do zore!