Nema više čekanja za akciju Šabac! Država ne sme da dozvoli, da kukavičke akcije napujdanih pristalica vladajuće (interesne) koalicije učine nešto mnogo ozbiljnije od pretnji iz mraka na kućnom pragu!?

Ko se mačalati, od njegaćeistradati, kažestaralatinskaposlovica.

Primerena vremenu današnjem, znači da se pretnjama i ucenama nika da ništa nije moglo postići, ponajmanje u politici!? To bi dobro trebalo da znaju “šabačke pristalice i saučesnici vladajuće koalicije”, zbog onoga što su sinoć uradili supruzi Mladena Čolića, poverenika mesnog odbora SNS u Šapcu!?

Naravno, bez dobre policijske istrage, teškoće se dokazati “koih je poslao”, pa nas uopšte neće začuditi da gradonačelnik odbaci i pomisao da “on stoji iza svega”!?  Ali će i ovaj (“teroristički čin baš hrabrih momaka prema osobi ženskog pola”) iskoristiti da skrene priču sa glavne teme: njegovog skorog puta u “Kinšasu”, sa još nekoliko pajtosa i političkih interešdžija!?

Zašto šabačka vlast(a svaka druga priča o motivima napada na Čolićevu suprugu u okrilju mraka je sasvim degutantna!?) ovo čini u predvečerje konačnog raščišćavanja sa kriminalom u ovom gradu? Zašto gradonačelnik Nebojša Zelenović skoro 100 posto veruje da će baš on biti prvi na listi za skoro hapšenje? Čega se ON plaši? Tužioca ili Dušana Petrovića? Jel zgrešio, pa zbog toga veruje da će biti uhapšen?

Pošten čovek nikada i nikoga se ne plaši. Ako je to istina, a jeste, zašto se šabački gradonačelnik “utronjao” ako je toliko pošten i nepogrešiv u donošenju gradskih odluka i trošenju narodnih para… Koliko je nepogrešiv u trošenju gradske kase pokazao je i dokazao Državni revizor! Zelenović je mislio da će se svena tome izavršiti, sa sitnom prekršajnom prijavom i kaznom, kao nebrojeno puta u nekim ranijim slučajevima. Ali, ovoga puta neće biti tako.

Država je rešila da konačno stane na put “foteljašima kasekradicama”!? To što se u svemu tome odmah prepoznao Nebojša Zelenović je njegov lični problem koji će država, nadamo se, veoma brzo rešiti!

Država više ne sme da uzmiče pred kriminalom, pred“ muvarošima, muljatorima, secikesama, uterivačima straha” u političkim uniformama! Toliko su se osilili da su opet pomislili da su jači od države.

Sinoćnim incidentom “hrabri”mladići, poslati da naprave amtosferu straha, haosa i pometnje – povukli su državu za rep! I zna se šta će posle toga biti. Onaj ko ih je poslao, navukao je na sebe još jednu nevolju više…

I nikako ne treba sinoćnji događaj posmatrati kao lokalni mali incident, kojih je bilo ranije i biće ubuduće. Ne. Ovo je ozbiljno upozorenje na ono što se mesecima dešava u ovom gradu…

Ovo je direktna posledica svih onih “tajnih okupljanja” poperiferiji grada sa “onima iz Beograda”, koji više ne mogu ni za kafanski sto da sakupe pristalice i “prljave izvršitelje”, pa su zato skoknuli do “slobodarskog Šapca”!?! Država valjda i za to zna, “ za okupljanja i pripremanja za nešto krupno”!?

I zato više nema čekanja ni trena. Ne sme se dozvoliti da ove kukavičke akcije prerastu u nešto stvarno mnogo ozbiljnije!

Onaj ko se ogrešio o zakon, o narodnu kasu – mora odmah u zatvor, pa bio on i predsedavajući tog pretećeg Saveta EU u Strazburu! Pa neka predsedava linkom iz Zabele ili Mitrovice. Svejedno je.

Embargo komentar

Оставите одговор