Nepravda, pa to ti je! Šabački Kalimero prizvao poništenje izbora na 27 biračkih mesta!!!

Izbori se delimično ponavljaju, a da nije pronadjen nijedan falš listić, da nije utvrdjena nijedna jedina kradja ičijeg birackog prava i imena… Pa šta je onda bio problem, da četvrtina Šapcana mora opet na glasanje?

Upravni sud je odlučio da u Šapcu poništi izbore na 27 od ukupno 100 birackih mesta!?!
Ono što je posebno interesantno, je činjenica da je SNS odneo apsolutnu pobedu na 25 prokazanih birackih mesta, pa je očigledna namera tuzibaba da novim glasanjem pokušaju da umanje pobedu naprednjaka, odnosno da neke koji su ostali ispod cenzusa dignu iznad i time pokušaju da skinu pošteno zatadjenu apsolutnu pobedu SNS!!!
Na žalost istine i činjenica, sud nije cenio notornu istinu da nijednom navodnom proceduralnom greškom nisu bila ugrožena biracka prava niti je u ijednoj kutiji sa ovih birališta pronadjen ijedan nevažeći listić!? Pa opet, izbori su ponisteni, pa će na glasanje opet uskoro četvrtina šabačkog biračkog tela…
Pirova je ovo pobeda Petrovića i Zelenovića i oni to dobro znaju! Ali se nadaju da ovoga puta odziv neće biti kao prethodni put, te da će nekako ugurati “ Metlu” ili neku drugu svoju marionetu u Skupstinu, kako bi se opet ( kao 2016.) udružili svi protiv najjače stranke i svoj lični neuspeh slavili kao veliku zajednicku pobedu!
Samo što ovoga puta taj scenario gradjani Šapca neće dozvoliti: Svi kao jedan će ovoga puta masovnije nego ikada ranije na ovih 27 birališta da dokažu i potvrde svoju volju da Zelenovića i “ tatu Dušana” konačno pošalju na djubriste političke istorije…
Ekipa Njuz Šabac

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *