“Nestao” direktor i službena limuzina sabačkih komunalaca!? Gubi mu se svaki trag 31. decembra… Sa auta skinut GPS?!

Kako je moguće da više od tri nedelje šabački komunalci nemaju informaciju šta je sa njihovim novopostavljenim direktorom Miroslavom Premovicem i službenim autom škoda oktavija sa kojom se iz Šapca odvezao u nepoznatom pravcu poslednjeg dana stare godine? Da li je potrebno reci i to, da je sa auta u krugu firme skinut sistem za praćenje, ali je uzeta platna kartica za plaćanje goriva o trošku komunalne sirotinje… Treba li reci i to, da je vozilo oterao lično u privatne svrhe, jer u vreme praznika teško da je moguće da je otišao na poslovno putovanje?
U firmi koja grca u problemima do guše, u kojoj se radnici tretiraju kao robovi i u kojima se dešava sve i svašta bez ikakve i icije kontrole u gradu i republici – ova nova misterija samo još više podgreva već poznatu priču o “tragikomicnim” Zelenovicevim rukovodećim kadrovima koji stižu iz udaljenih gradova Srbije… Dok u isto vreme, nesretni politički početnik, učenik Dušana Petrovića lije krokodilske suze za mladima koji odlaze iz Srbije?! Kakve li ironije i šabačke tragedije?
Pa Zelenović bi trebalo da se probudi iz opsene u koju ga je davno stavio “Don Dušan” i da shvati, dok god budu dovlačili u fotelje “žute restlove” pomaka neće biti u ovom gradu pokraj Save… Srećom, skorašnji izbori, kažu gradjani, veoma brzo će sve njih poslati na djubriste političke istorije…
A, dok radnicima niko ništa ne saopštava o sudbini direktora i njihovog luksuznog automobila- kolaju razne priče: od onih da je možda “pod kontrolom i proverom zbog hiljadu i jednog lopovluka u JKP “Stari Grad”, do onih tragicnih, da je imao udes tokom praznika, da je završio u bolnici, pa do onih da ima ozbiljnih zdravstvenih problema”?!?
Kako god bilo, svi žele da se direktor pojavi živ i zdrav, da vrati ono sto je nezakonito uzeo i koristio i da shodno tome i odgovara za učinjene prekršaje…
E.E.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *