Neverovatno: Ko o čemu Zelenović o poštenju? “Nema šta da kaže – pa opet mora da laže”?!?

Danas je opet bivši šabački gradonacelnik pred novinarima održao još jedan čas glume, ali ovoga puta bez suza tugovanica… Hteo je nešto pametno da kaže, ali mu nije išlo.. A, onda je pronašao rešenje, da opet raspali po Vučicu i državi Srbiji?!
Lupetanja bi trajala mnogo duže, da ga nisu sekla pojedina novinarska pitanja… Opijen sopstvenim nedostacima, kompleksima koji ga povremeno dovode do placa – Zelenović je opet u pomoć pozvao Strazbur, ali nije spominjao Brisel i “ mama Tanju Fajon”?! Doduše nije spominjao ni “ tata Dušana”, ali se iz sve snage trudio da ostavi utisak nekakvog političkog mučenika i žrtvu?!
Možda je on i u pravu, jer kakav je to čovek kome narod mor TRI PUTA da dokazuje da ga neće, da prezire njegovu politiku marifetluka i muvacina – da ne kažemo lopovluka?!?
I kad je Upravni sud presudjivao po njihovim namestaljkama i poništavao čiste izbore na pojedinim birackim mestima – to je bio častan i pošten sud!
A, kad nije podlegao pritiscima. I isfabrikovanim dokazima – e onda je to sud koji radi po diktatu Vučića? Pa dokle “ bratac misliš da je narod toliko glup, da će uvek iznova nasedati na tvoje priče”?
Danas je bila inače dobra prilika da se pozdravi i sa novinarima, jer autsajdere više neće pratiti… Gubitnike niko ne voli, posebno kada govore neistine i služe se svim i svačim..


E.E.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *