Nije slučajno da se napad na državu Srbiju dešava u isto vreme iz Brisela i Vašingtona?!?

U Americi iz fijoke je na sto izvadjen ultimatum da Srbija samoj sebi oduzme deo teritorije, koji joj je pre 20 godina silom otet?!
U isto vreme, u Evropi, u srcu te iste ( vidite i sami kakve demokratije?!), u Briselu, cinovnica EU, Tanja Fajon – Feler krenula je u nabesprizorniju akciju mešanja u unutrasnje stvari Srbije, u najveću tekovinu demokratije, u pravo da biraju i budu birani..
Bez imalo blama i stida, stala je na stranu jedne političke opcije za ponovljene izbore u Šapcu?!
Šta onda povezuje Sabac i Vašington, bez obzira sto skoro nijedan pravi Amerikanac pojma nema gde se taj Sabac nalazi i šta je to uopšte?
Povezuje ih globalni interes da se predsednik Srbije destabilizuje, pritiska sa svih strana, čini nervoznim… Zasto? Zato sto tako misle da kroz male misolovke u kojima žive sitni politički glodari – ulove kapitalca i time ostvare dvadesetogodišnji san! Da stvore i od države Srbije priznatu narko državu na Balkanu! A, kad to urade, bacili bi nekoliko koskica sabackim politickim miševima da ih gladju do kraja života grcajuci u sopstvenoj spoznaji ličnog ništavila…
Sve bi bilo to u redu, da Srbija opet kaže NE! Kako u Beloj kući, tako i njihovim kosačima na sabackom politickom hipodromu!!!
U Beloj kući Vučić je jači od svih njih, jer ga nadahnjuje nacionalni ponos, a štiti istina! Jači je od svih orlusina, jer veličina svetinje koju brani visa je i od Bele kuće!
U Šapcu Brisel protiv sebe opet ima isti narod! One koji ne zele više njihove kasace, vec one koji će konačno raditi za narod i svoju državu…

FOTO: montaža Pixabay.com
E.E.

Оставите одговор