Novogodišnje želje Dragana Đilasa: „Meni Deda Mraz nije ništa nikada doneo, sve sam sam morao da uzimam! U početku beše ovih 25 miliona, posle mnogo, mnogo više…“!?! (VIDEO)

Dok beogradski protestanti „protiv svega i svačega“ muku muče da namaknu bar nešto više subotnjih šetača od onoliko koliko ih raštrkano stane na Studentski trg, Dragana Đilasa more druge brige:

„Kako da prisvojim ovaj, istina mali, protest i okrenem ga ka svojoj budućoj stranci? Meni pare više ne trebaju, imam ih koliko hoćete, kote se svaki minut i baš me briga za tog vašeg Deda Mraza, ali ljudi, ja hoću vlast! Hoću opet da vladam, da me se svi plaše, da jurim svojim autom sa blinkerima preko Branovog mosta, da me svuda prate „Kobre“ ili neki drugi državni opasni momci, da noću budim saradnike i posilne i izdajem im zadatke, da opet mogu da nekažnjeno bijem i neke druge, osim članova bivše familije… A, tek šta da Vam kažem, koliko želim da skinem sa vlasti OVOG čoveka? O tome sanjam od kada sam shvatio da mi pare više ništa u životu ne znače, a narodne nevolje još manje! Sirotinja je i bogu teška, pa neka se njome neko drugi bavi…“.

O američkom (s)prdalu, malom čoveku, „lažnom“ voditelju, bivšem magacioneru i potrčku Bila Montgomerija,  Ivanu Ivanoviću:

„ Želim da taj „kepec“ što pre zaboravi ono što je javno hvalio mog neprijatelja broj 1, Aleksandra Vučića, jer je to uradio „bez konsultacija“… Kod mene to neće moći, jer znam ko je „kratki“ i kako je počela njegova nameštena karijera!? Siroti mali čovek, je stvarno umislio da je nešto bitan i da je dovde stigao što je neki talenat? Govorio sam od početka da nije on taj, da on nikada neće napraviti harizmu moćnog medijskog čoveka koji će moći da utiče na široke narodne mase… Jednom sluga zauvek sluga, ali to meni nije dovoljno… Videćemo… Ako ne bude gledan, leteće! Neću da mu nameštam rejting?!“.

O svom (ne)prijatelju, Vuku „Katar-Tači“ Jeremiću:

„ Njega ću morati da opet degažiram iz Saveza ali uopšte iz svoje blizine!Šta je umislio, da to što ga je Tači citirao u Savetu bezbednosti UN –mene plaši? Budala ružna…  On nije savim tačan, kad je mogao da se bavi nečim što čak ni meni ne priliči?! Neću zabadati nos niučije zdravstveno stanje, pa ni OVOGA, ali to ovaj katarski učenik izgleda ne kapira! Ili se toliko okuražio, da misli da je neki novi lider! Malo sutra, do nikada… Vuk će i dalje biti samo potrčko, po belom svetu i Srbiji. Nemam ništa protiv da bude moj lični posilni… I Vuče, znam šta si sve pričao o meni pred beogradske izbore po restoranima, pred onima koji su ti nudili veliku lovu da uđu u tvoju stranku. Znamo se, kad si mali vrabac bio. I ne pokušavaj da me rušiš tamo preko bare, jer ja ti nisam Vučić, da tolerišem sve tvoje ispade!? Bez blama bih te opet degažirao da se nikada više ne vratiš u Srbiju… pa štitila te cela CIA, MIA…“.

Оставите одговор