Objava Zorana Terzića (61) radnika JKP Stari Grad: „Opet nam lažna direktorica zakida platu – a nagrađuje odbeglog direktora!? Pa, dokle bre Zelenoviću više“?

Ono što svi znaju u Šapcu, a što  godinama gradonačelnik Zelenović i njegov mentor Dušan Petrović kriju “ kao zmija noge“  – dogorelo je do nokata. Nezadovoljstvo komunalaca JKP „Stari Grad“ je prešlo sve granice. Pljačke, razvlačenje  narodne imovine, muvačine svih vrsta, primanja i otpuštanja radnika, a posebno zakidanje na ionako simbolččnim zaradama radnika – prešle su sve granice ljudske i moralne tolerancije.
Ovaj radnik, ozlojeđen novim zakidanjima od plate, javno pita, na koji način će da hrani svoju proodicu u tom carstvu Zelenovićeve slobode i demokratije?
Priča bez straha od bilo kakvih sankcija, jer ga samozvana direktorica i njeni čauši pod patronatom “ velikog advokata Žoje Vuletića“ sprovode posebnu vrstu genocida nad zaposlenima? Teško im je da ne može biti teže u toj “ švedskoj demokratiji“, u kojoj više nemaju para ni da kupe polovni bicikl, da se kao „Zelenko“ promotivno vozikaju ulicama grada – kada dođu stranci i kada im svima treba zamazati oči nekakvom harmonijom i ljudskim pravima i slobodama na život dostojan čoveka!?! Tačno je samo, da Zelenović i Petrović žive kao da su u Švajcarskoj, dok ostali, narod živi kao da je u Bangladešu…Komunalci, još malo gore… Šta jedino mogu das učine od svog života? Da na izborima jasno kažu dosta Petrovićevim satrapima, koje kao mađioničar decenijama vadi iz šešira svojih lepih želja, donoseći mrak i tamu u ovom lepom gardu pokraj Save… Skoro kao elementarna nepogoda…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *