„Omerta skriva“ poslugu velikog gazde Šapića!!!

Portal Embargo u borbi za istinu, a protiv svih onih iz opštine Novi Beograd koji uporno „ od jednog drveta ne žele da vide celu šumu“ – traži odgovor na pitanje ko se i sve zbog čega zapošljavao i zapošljava u najmnogoljudnijoj opštini u Srbiji?! Da li se među njima krije i njegova lična kućna posluga, o čemu se šapatom odavno priča u zgradi ove opštine,a svako javno istupanje bi bilo kažnjeno sigurnim otkazom!?
Posle mnogo natezanja i stalno stvaranja novih vrdalama i krivina, stigao nam je zvanični odgovor od nadležnih iz opštine Novi Beograd!
Kako su, odnosno da li su uopšte odgovarali na naša pitanja, pročitajte sami:

Pitanja Embarga:

Poštovani,

Nikako da mi odgovorite, imenom i prezimenom, ko su 13 radno angažovanih lica u opštini, a koja se spominju i u ugovoru o osiguranju sa „Sava osiguranjem“ koji je potpisao lično predsednik opštine Aleksandar Šapić ove godine? Znači, zanima nas, šta rade, na kojim poslovima, od kada su angažovani i koliko su plaćeni za poslove koje obavljaju? Oni nisu zapsoleni na neodređeno vreme i nisu deo spiska od 242 zaposlena… Ovako, „igramo se žmurke“…

Koristim priliku da Vam postavim još nekoliko pitanja, s hodno Zakonu o dostupnosti informacija od javnog značaja. Molim da mi odgovorite i na ova pitanja u što kraćem roku:

1. Ko je kupovao Šapićeve medalje u korist humanitarne Fondacije, imenom i prezimenom i koliko su ih pojedinačno plaćali?
2. Da li je tačno, da je Šapić doktorirao na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment Milije Bogavca?
3. Zašto opština Novi Beograd nije uložila ni dinar u rekonstrukciju škola i u školski sport? Niti danas ulaže?
4. Kolike su plate trenera koji rade u hali „Ranko Žeravica“ i na SC „ 11.april“? Ko ih plaća?
5. Zbog čega je Olja, koja je vodila Klub sinhronog plivanja dobila otkaz?
6. Zbog čega je sekretarica Lidija dobila otkaz, ona i njena sestra? Da li je tačno, da je predsednik opštine Šapić za besplatne programe za decu na SC „11.april“ 2015. Dobio nazad 980.000 dinara?
7. Zašto je zaposlio Marka Stefanovića, bivšeg sekretara Vaterpolo saveza, odakle je otpušten zbog malverzacija, a sada mu je jedan od glavnih saradnika? Da li je njegova supruga ključni čovek Šapićeve Fondacije?
8. Da li je tačno da je deo svog vaterpolo kluba, Aleksandar Šapić prepisao na svoju sekretaricu Marinu? I zbog čega?
9. Ko je sve zaposlen u Šapićevom vaterpolo klubu i da li su isti zaposleni u opštini Novi Beograd?

U Beogradu 18.11.2017.                                                                                                                                                                                                                                                                   Za portal Embargo, Predrag Jeremić

 

Оставите одговор