Oprosti im Bože

Svedoci smo raznih dela i nedela. Dok se ubedljivo većinski deo naroda u našoj državi bori za bolju budućnost naše Srbije, jedan manji deo ne bira ni sredstva ni reči ni dela da sve to ospori. To rade bez bilo kakvog smisla, ali samo sa jednom željom. Ta želja je dolazak na vlast po bilo koju cenu. Dolazak na vlast da bi radili samo radi ostvarenja ličnih ambicija i punjenja sopstvenih džepova bez iskrene borbe za interese države i njenih građana.
Iskreno se nadam da im se ta želja neće ostvariti. Neka Bog oprosti svima koji su činili nedela a neka Bog da snage svima koji se bore za bolju i jaču Srbiju. Bože daj snage predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim njegovim saradnicima da nastave sa jačanjem Srbije i da iz godine u godinu budemo svedoci napretka naše države. Bože oprosti svima onima i u vlasti i u opoziciji koji čine nedela i koji su se ogrešili o zakon i Ustav. Naravno svi bez obzira kojoj političkoj stranci pripadali moraju da odgovaraju u skladu sa zakonom za sva učinjena krivična dela.
Iskreno se nadam da će na narednim izborima politička opcija predvođena Vučićem i Srpskom naprednom strankom još ubedljivije pobediti a da će onaj deo opozicije koji propagira kletve, mržnju, uvrede i vešala biti kažnjen na izborima lošim rezultatom.
Neka Bog oprosti i onima koji su grešili a nalaze se u vlasti na različitim nivoima. I oni prvo trebaju u skladu sa zakonom da odgovaraju a onda i da odgovaraju i pred sudom svoje stranke.
Zalažem se za smenu svih onih kadrova i iz moje SNS koji su se ogrešili o zakon ili koji koketiraju i prave dilove sa stranim ambasadama, opozicijom, tajkunima i kriminalcima samo radi svojih ličnih interesa.
Vučić se bori za Srbiju. Ne može sve Vučić sam. Svi mu moramo pomoći u skladu sa pozicijama i mogućnostima koje imamo. Mislim da će Srpska napredna stranka predvođena Vučićem i posle čišćenja u sopstvenim redovima ostvariti još bolji rezultat. Neki kadrovi su se umorili, neki su ušli u kriminalne i korupcionaške radnje, a neki su poleteli i umislili da su mnogo bitni. Na sreću većina kadrova SNS radi kako treba.
Sada se nalazimo ispred dva puta. Jedan put je da nastavimo uspešnim putem koji vodi ka sve boljoj Srbiji predvođenoj Aleksandrom Vučićem a drugi put je put povratka u prošlost i da dozvolimo vladavinu kriminala i korupcije. Biram prvi put. Da bi prvi put bio realan i lako sprovodljiv vreme je i za unutrašnje čistke. Zato pružam punu podršku i unutrašnjem sređivanju SNS i potrebnim promenama i u vladajućim strukturama koje Vučić bude predložio.
Nije više u redu da jedan broj funkcionera po 12 sati dnevno radi za državu i interese građana a da jedan deo funkcionera, koji imaju po nekoliko primanja i po nekoliko hiljada evra svaki mesec iz budžeta Srbije, gleda samo svoj interes i ima slabe rezultate za obavljanje debelo plaćenih funkcija.
Vreme je za čistku! Puna podrška predsedniku Vučiću!
Došlo je vreme „da radi metla“ od lokalnih samouprava do republičkih institucija i preduzeća na svim nivoima. Naravno, samo pravedno. Pohvaliti i nagraditi one koji dobro rade a kazniti i smeniti neradnike i one koji su se ogrešili zakon.
Budućnost Srbije na prvom mestu!

Dr Uglješa Mrdić
12. februar 2019. godine

Оставите одговор