ORLIĆ – Đilasov klan iz Paraćina spreman na nasilje: Paunović spreman da primeni silu da bi zadržao fotelju

Povodom dešavanja u Opštini Paraćin i ispada predsednika te opštine Saše Paunovića, reagovao je Vladimir Orlić, poslanik Srpske napredne stranke, rekavši da su lokalni moćnici u Paraćinu, potpuno zastranili od bahatosti kojom vrše vlast i duboko uznemireni, uplašeni zbog brojnih afera otvorenih u poslednje vreme.


– Panično pokazuju da su se bespovratno otuđili od naroda čiju sudbinu kroje, ali i od svakog elementarnog reda i sistema u funkcionisanju – rekao je Orlić.

Prema Orlićevim rečima, samo veliki strah koji utiče na rasuđivanje, ili, kako je rekao, ozbiljno prikrivanje bezakonja mogu da predstavljaju razlog – da se sednice skupštine opštine sazivaju za sat vremena, da se ne pozivaju odbornici opozicije i da se građani grubom silom sprečavaju da sednici prisustvuju, mimo svih pravila i mimo svake logike.

– To nije normalno stanje i odgovorno upravljanje, to je obična kaubojština i kabadahijsko maltretiranje čitave opštine. Ili Paunović i njegovi satrapi u panici više ni sami ne znaju šta rade, ili su se potrudili da po svaku cenu nešto obave na brzinu i bez neprijatnih svedoka – trećeg razloga nema. Naravno, ukoliko nije reč o slanju poruke: Draganu Đilasu, da u lokalnom klanu može da prepozna solidnog partnera, koji dokazuje da je spreman na sve, uključujući i nasilje i svaku zloupotrebu institucija, koji nije gadljiv ni prema kriminalcima i Dverašima – a takve „kvalitete“ upravo Đilas traži ovih dana na sve strane, jer ne može da napabirči ni dvocifren broj zainteresovanih za svoj „savezani“ klub ljubitelja vlasti i narodnih para – ističe Orlić i dodaje:

– E, ako je slučajno o tome reč, Paraćin treba ozbiljno da se zabrine. Ako je nešto od opštine do sada i preteklo, lokalni despot će je sada opustošiti gore nego najezda skakavaca. Jer to je upravo škola Dragana Đilasa, Jeremića i Jankovića, za čijeg se „dobrog đaka“, izgleda, Paunović preporučuje.

Оставите одговор