Ovaj čovek je neuništiv! Dahija Zelenović iz džepa Šapčana izvukao još 3 miliona!!!

Da li je uopšte potreban komentar za nove mućke šabačkih uzurpatora nedavno iskazane volje gradjana…Oni se i dalje ponašaju kao da su pobedili na izborima, a ne da su bačeni na kolena i gurnuti na djubriste lokalne političke istorije!
Nebojša Zelenović tvrdoglavo i uporno, kao Buridanov magarac odbija da prizna rezultate izbora i nastavlja da “ radi staru radnju, da zavlači ruku duboko u gradsku kasu i namiruje sve one kojima je ostao dužan”?! Više to i nije neka vest za javnost, jer milioni oticu Savom skoro svaki dan u luke misterioznih firmi i pojedinaca za kobajagi neke konsalting usluge…Ove od celih 3 miliona možda su račun za sva ona “ blebetanja nesretnog Zelenka” po Briselu, jer kod njih se i ljubav prema rodjenoj deci naplaćuje!?O tome gradjani imaju svoj sud i čudom se čude sto država dozvoljava ovu neprekidnu besomučnu kradju svojih gradjana:

Meni ovo lici na novo pranje para – tvrde upuceniji u najnoviji tender Zelenovicevih pulena.

-Tri miliona nekom liku, Belgijancu, ozenjenom s nekom nasom i firmom u NOvom Sadu za konsalting u 2 IPA projekta?!?

Ne znaju “zelen-majstori” u Sapcu da napisu projekat, pa im treba papreno skupa pomoc!

A hvale se evropskim postignucima u svakom pogledu? To nema ni u “Secas li se Doli Bel”. A mozda je to koruptivni briselski mehanizam: mi dajemo pare, ali mi i uzimam o pare da bi uopste i seli za sto i ucipili se? Ako je tako, “Zelen-aga” je duzan da kaze kome i zasto daje gradske pare, pa da nadlezni rade svoj posao. Sve u suprotnom je tesko krivicno delo.

Ekipa NjuzSabac

Оставите одговор