OVO JE SRPSKA ELITA? Pristalice Đilasa, Jeremića i Jankovića u urnebesnoj anketi pokazale ŠOKANTNO NEZNANJE (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić prisiljavao je i pretio poznatim srpskim slikarima: Nadeždi Petrović koja je umrla 1915. godine i Urošu Prediću koji je umro 1953. godine da mu naslikaju portret, a Predić je čak postao i istaknuti član SNS i pomoćnik u ministarstvu kulture.

To tvrde pristalice Dragana Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića među kojima je jedna tv ekipa postavljala pitanja o istaknutim ličnostima srpske istorije.

Kako oni vole da se predstavljaju kao najobrazovaniji sloj društva, njihovi odgovori nameću pitanje – Zar je ovo srpska elita?

A evo i urnebesnih odgovora na anketu o tome šta pristalice opozicije misle o pretnjama predsednika Srbije davno preminulim umetnicima:

– Sigurno će Predić morati da naslika Vučićev portret, ako želi za života da postavi još koju izložbu – jedan je od odgovora.

Na pitanje šta misle o tome što je Predić postao zamenik ministra kulture jer je u SNS odgovorili su da je to „čist interes“.

A sa sigurnošću su tvrdili da su Milutin Milanković i Slobodan Jovanović došli na funkciju preko partijske veze.

Mi ćemo samo da podsetimo da je Nadežda Petrović naša čuvena slikarka (1873 – 1915), Uroš Predić živeo je od 1857. do 1953, čuveni srpski istoričar i političar Slobodan Jovanović rođen je 1896. a umro u Londonu 1958. dok je jedan od naslavnijih svetskih naučnika Milutin Milanković živeo od 1879. do 1958. godine.

Izvor: Pink.rs

Оставите одговор