Padaju Šolakove maske: Lobista Tanja Fajon na njegovoj televiziji otkrila za koga zapravo radi u EU?!?

Što se izbori bliže, to je tajkun Dragan Šolak sve nervozniji…
Strah od istine, koja će biti ozvaničena u aprilu iduće godine, čini ga do te mere nesrećnim i depresivnim da počinje da pravi početnike greške oglušujući se o savete zapadnih finansijskih mentora i nalogodavaca!?!
To što gde god može i gde god mu se dozvoli, tužaka državu Srbiju i Telekom ni krive ni dužne, je samo jedan par njegovih prljavih rukavica…
U strahu od totalnog fijaska svoje decenijama na monopolu i otimačini srpskih državnih resursa,sagrađeno imperiji,počeo je da pravi početnike medijske greške: pa je izbezumljen iz šteka morao na teren da istera svog poslednjeg aduta: Evroparlamentarku, Slovenku Tanju Fajon, politicarku koja već ima ozbiljnih problema zbog nedozvoljnog lobiranja za jednu lokalnu vinariju, o čemu je antikorpucijski portal Embargo već pismeno obavestila slovenačka Komisija za borbu protiv korupcije!? Ali, još uvek “ kriju“ njenu vezu sa Šolakom, izbegavajući direktan odgovor da li je tačno da joj je Šolak samo u jednoj tranši na ime lobiranja isplatio šezdesetak hiljada evra?

Umesto odgovora Komisije, stigao je direktan odgovor ovog prikazanog dvojca žestokih protivnika nacionalnih interesa Srbije: Fajonova je bila “ primorana“ da se pojavi u emisiji male gledanosti, ali velikih izgubljenih nada “ gazde Šolaka“!?
Otkuda da se baš sada na njegovoj televiziji u sred Srbije pojavi evropska parlamentarka, Slovenka bez ikakvog uticaja na naša dešavanja? Odgovor je sasvim jasan. Da da podršku “ onome ko je za to legitimno plaća“?!?
A, to što time radi protiv legitimnih nacionalnih interesa jedne suverene zemlje – nije je mnogo briga! Bitne su “ šuške“, za drugorazrednu slovenačku političarku.
Zna ona vrlo dobro da se ovim potezom javno ofirala i bez dokumenta i bankovnih računa…Ali, nije bilo izbora za nju: Ko jednom udje u Šolakovu medijsku hobotnicu ide napolje samo kada to odluči kragujevački garažni golfer..

https://nova.rs/emisije/vece-sa-ivanom-ivanovicem-tanja-fajon/

E.E.q