Paunović glumi mirnoću, a “đavo mu kožu dere”!?

Neće da bude: Za predsednika opštine Paraćin, svi koji su protiv njega su plaćenici, nasilnici i kriminalci:

Da li je moguće da Saša Paunović veruje da su svi koji su protiv njega i koji godinama ukazuju na to šta rade akteri vlasti u paraćinskoj opštini – su korumpirani plaćenici, nasilnici, rade za interese tajkuna, političkih stranaka koje žele vlast i ko zna šta sve ne još…

Pljunuo je predsednik opštine na sve svoje sugrađane, a zna se da ga je na poslednjim izborima podržala ( nešto više od 9.000 glasova je osvojio!?) tek petina upisanih birača i da je ogromna većina i tada (2016.) bila protiv njega…Zaboravio je ili se “pravi lud” da je ovom portalu podmetnuo “falsifikovani dokument” o tome kako njegov zamenik, Tomislav Šaletić u tom momentu nije bio jedan od direktora privatne firme “Spektar invest”?! A, jeste! I javno smo mu to pokazali i dokazali!
Kako se to zove gospodine Paunoviću, iako smo I mi u Vašem košu za “korumpirane novinare”? Mi “korumpirani” se pitamo: Da li će istražni organi istražiti i ovaj slučaj klasičnog pokušaja obmanjivanja paraćinske i celokupne srpske javnosti o sukobu interesa Vašeg zamenika Tomislava Šaletića? Do kada će se ćutati i o “ seksualnim atakovanjima na vaspitačice i učiteljice vremešnog pastuva Talambe”, predsednika Skupštine opštine? Pitanje je dana kada će ponižene radnice skupiti hrabrost i otići u policiju da prijave šta su sve proživele I doživele samo da bi sačuvale ili produžile rad kao vaspitračice ili učiteljice… I nemojte više gospodine Paunoviću o Vašoj mirnoći, poštenju, kako Vas napadaju “ jadna, nezaštićena, dobronamerna političara”…
Nije valjda davdesetak hiljada Paraćinaca “go lopov, korumpirani svet”, kako ste nam u odgovorima na naša pitanja između redova priznali… Ali, ništa nije gotovo dok se ne završi. A, verujte, Vaša politička karijera je izgleda pri kraju… Završni čin će izvesti jedan od Vaših bliskih saradnika, ma koliko tvrdite da niko neće biti svedok, jer navodno nema šta da kaže?! Ako verujete u “ Omertu”, u krivu ste? Zapad je izmislio sistem kako da “ manje hijene, pojedu veće”, pa su zato i izmislili “svedoka saradnika”, da kao u vreme prvobitne akomulacije kapitala – velika riba proguta malu! Ovoga puta, Vi ste ipak “mala riba u bari punoj krokodila”…
Uostalom, dragi Paraćinci, i svi Vi ostali u Srbiji, procenite samo da li je i koliko gospodin Saša Paunović bio iskren u svojim odgovorima!?
Da li je tačno da će gospodin Dragan Mitić zvani Talamba biti na neki način, zaštićeni svedok protiv vas i ostalih rukovodilaca opštine, kako se “ čarsijom“ uveliko špekuliše?

Ne, jer da bi bio svedok, morao bi o nečemu da svedoči, a nema se o čemu svedočiti.

Plaši li Vas činjenica da neko može javnosti i istražnim organima otkriti sve političke kombinatorike, kupovine i prodaje odbornika i druge vrste trgovine uticajem, zašta se, morate to priznati, daju velike pare?

Ne, jer nema nikakvog davanja para, niti trgovine uticajem, a stvar je odbornika na koji način će ostvarivati svoj politički interes u skladu sa zakonom.

Da li i koliko u Vašem političkom radu ima uticaja vaš brat koji radi u inostranstvu? Zli jezici tvrde, da vi zapravo njega pomažete iznoseći pare iz zemlje…

Kao i svaki gastarbajter i moj brat (kao i ostali moji mnogobrojni rođaci u inostranstvu) pomaže one koji su ostali ovde, a ne obratno, što i znači da nema nikakvog iznošenja para iz zemlje niti para koje bi se iznosile, sva moja imovina prijavljena je Agenciji za borbu protiv korupcije.

Smatrate li da ipak narasle političke tenzije treba rešiti vanrednim izborima? Pa, neka narod odluči? Potvrdi Vašu dominaciju ili odabere neke druge..

Narod nam je na izborima dao jasan mandat 2016.god. da sprovedemo određene poslove iz našeg programa tokom četiri godine a ne da se igramo izbora. Skupštinska većina je više nego jasna, naš je posao da sprovodimo tu narodnu volju, a ne da ispunjavamo želje grupe nasilnika koji pokušavaju da izdejstvuju vanredne izbore fizičkom silom i emitovanjem laži preko partijskih portala, biće mi zadovoljstvo da ih na izborima opet pobedim kad za to dođe vreme u skladu sa propisima.

Jer, tesko je očigledno raditi u naraslim tenzijama!?

Ne, to je situacija u kojoj se najbolje osećam, napadi mi upravo kažu da sam siguran da radim pravu stvar jer je uvek zadovoljstvo boriti se protiv kriminalaca koji hoće na vlast i njihovih plaćenika koji im u tome pomažu, zbog toga sam i počeo da se bavim politikom pre mnogo godina, zbog korumpirane državne vlasti, tajkuna koji hoće sve da poseduju, korumpiranih „novinara“ i siledžija koji su izvršioci njihovih kriminalnih namera. Da me se ne plaše, ne bi me toliko napadali lažima.

P.S. Zahvaljujemo se Paunoviću na spremnošću da nam odgovori na svako pitanje, a sve ostalo će uskoro reći birači opštine Paraćin I nadležni istražni organi…

 

E.E.

Оставите одговор