PAUNOVIĆ I NJEGOVI SARADNICI SVIM SILAMA KRENULI NA VUČIĆA

FOTO: www.mc.rs
U Paraćinu se trenutno preko društvenih mreža i fantomskih stranica i portala  sprovodi nezabeležena hajka na Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića koje lokalna vlast Demokratske stranke i njenih satelita direktno optužuje da su odgovorni za odlazak Srpske fabrike stakla u stečaj, a neki poznati članovi DS-a čiji su FB profili puni fotografijama sa Paunovićem pozivaju čak da se Vučić obesi o vrbu ili na Terazijama.
Najbliži saradnik Saše Paunovića i njegov pomoćnik Nemanja Jovanović je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je lično odgovoran za stečaj u Staklari. Srednjoškolac na ovoj visokoj funkciji sa astronomskom platom umesto da radi posao za koji je plaćen, on preko fejsbuka u sred radnog vremena optužuje predsednika Vučića da se nameračio da uništi staklaru.
Ovaj stav pomoćnika predsednika opštine  je stav i  vladajuće koalicije koja opstaje na vlasti isključivo kupovinom odbornika parama poreskih obveznika. Po pisanju beogradskih medija ovaj scenario se mogao i očekivati jer je verovatno smišljen u kuhinji Saše Jankovića i Vuka Jeremića,  Janković je juče rekao da će Vučić završiti kao Čaušesku ako ga on ne spasi a skoro u isto vreme članovi Demokratske stranke u Paraćinu kreću da pozivaju da se predsednik obesi o vrbu ili na Terazijama iako znaju da upravo Aleksandar Vučić ima podršku 70% građana Paraćina koju je i potvrdio na izborima u aprilu ove godine. Iz ovoga je sasvim jasno da orkestrirana kampanja protiv Vučića ide iz dva centra Paraćina i Beograda i da su naslovi beogradskih štampanih i elektronskih medija da Paunović parama iz Paraćina finansira rušenje Vučića verovatno tačni. Ako se setimo predsedničkih izbora u Paraćinu propalog predsedničkog kandidata Sašu Jankovića dočekao Saša Paunović a Vuka Jeremića Dragan Mitić Talamba i Tomislav Šaletić što su samo dodatni dokazi koji potvrđuju sumnje beogradskih medija.
Da li će dalji scenario biti onaj iz Talambine kuhinje da se po auto putu prosipa staklo i zaustavi Srbija ili iz kuhnje Paunovićevih saradnika da se Vučić obesi na vrbu videćemo u sledećih nekoliko dana. Jedino što država ovde mora da učini je da zaštiti čoveka iza koga stoji više od 2 miliona birača a tužilaštvo i policija da pozovu lokalne provokatore da objasne odakle im saznanja da Vučić hoće da uništi staklaru i da jasno kažu po čijem nalogu prizivaju smrt predsednika države.

Оставите одговор