Paunović „ne zna“ da Šaletićeva snajka kao pravnik radi u PU „Bambi“!?

Paraćinska opštinska vrhuška radi šta hoće…

U razgovoru za antikorupcijski  i neprofitni portal Embargo, predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović sa punom materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdi da snajka njegovog zamenika, Tomislava Šaletića ne radi kao pravnik u dečijoj ustanovi „Bambi“!?  Još pride, kao dokaz njegovih tvrdnji, poslao nam je faksimil rešenja o prijemu u stalni radni odnos  samo nekoliko vaspitača i psihologa! I mi smo to objavili…

Ali, kao i u slučaju Šaletićevog direktorovanja i rukovođenja  privatnom građevinskom firmom „Spektar Invest“, Paunović vrlo vešto skreće temu „uzvodno“ pokušavajući da od nas i kompletne javnosti, a pogotovo one u Paraćinu, koja masovno  potpisuje peticiju za vanredne lokalne izbore, sakrije istinu o slučaju zapošljavanja sada već i medijski  „ poznate snajke“, Katarine Šaletić.

Prvo, „ čaršijski ogovarači i tračare“ ( kako ih je nazvao Saša Paunović) i posle njegovog javnog istupa  uporno tvrde da on  nikako ne govori istinu! To potkrepljuju dokazima da je  Šaletićeva snajka radila u „Bambiju“ i da i dalje radi:

– Šaletićeva snajka Katarina bila je angažovana preko javnih radova LAPZ što fiannsira opština na privremenim i povremenim poslovima  i to prvo u Direkciji od 8.07. do 7.10.2016.godine –tvrde „ogovarači“ za Embargo.

– Onda prelazi u „Bambi“ od 1.11.do 31.12.2016., pa kraći prekid, pa opet nastavak u „Bambiju“ od 1.03.do 31.05.2017.godine! Zatim ugovorom na određeno vreme, opet u „Bambiju“  od 1.09.do 31.12.2017.godine. Pa onda opet na određeno vreme u „Bambiju“ od 3.01.do 2.03.2018. I sada, je poslednja prijava od 5.03.2018. pa na dalje opet u istoj firmi. Pa, onda se mi svi pitamo, ko laže kad tvrdi da su samo zapošljavali vaspitačice, a nisu pravnike?! Jedina je samo razlika, što još uvek nema ugovor na neodređeno vreme, ali ima sve što u ovom kolektivu pripada stalno zaposlenima…

E.E.

Оставите одговор