Pismo “ komandantu”: Narod Zelenovicu, niko ne može toliko dugo da vara…

Komandante Kalimero, neprijatelj prelazi reku!

Komandante oprosti mi što Ti se ne javljam redovno, kasnije ću Ti objasniti zašto.

Komandate, kada nisu uspeli da te poraze biološkim oružjem i virusom kojim su napali grad, iz pravca Loznice i iz pravca bolnice, zli Naprednjaci su napali dečja igrališta. 

Sa jedne strane se zalažu za našu decu, a sa druge  pale igrališta koja si im Ti napravio. 

Još jednom su pokazali da su produžena ruka Eskobarove grupe iz Kolumbije, i da žele da Šabac postane narko raj.

“Ja im kažem nećete ih uplašiti, nećete nas uplašiti. Nećete uplašiti hrabre poštene građane Šapca. Ovo je naš grad, grad svih nas koji u njemu živimo i radimo i treba da sačuvamo njegovu slobodu. Vidite koliko je važno boriti se za njegovu slobodu…”. 

Komandante, kako si im rekao! Podigni mač svoj anđele Komandante! Zaštititi sve potlačene Komandante! Stani na put nepravdi Komandante! 

Komandante Nebojša ne stižem da Ti se javljam redovno, jer komuniciram sa građanima našeg (a ne Tvog) Šapca svakodnevno. Nije da nisam očekivao takve njihove reakcije, ali si i mene iznenadio koliko lažeš, i kakav si prevarant. Vakumske kanalizacije, navodnjavanja, parkovi za 22. vek,asfaltiranja…

Ti si bre mnogo neuravnotežen, a i mnogo si bezobrazan Komandante…Kalimero jedan!

Komandate, mi smo ozbiljni i odgovorni ljudi, a Šabac je mali grad i u njemu sve se zna. 

Jesi li skoro prošao Kalimero nekom od Tvojih investicija, npr. Savskom ulicom na Mišaru ? Em si istresao poslednji dinar narodu iz džepa, em si suzio i stanjio asfalt. Čoveku koji je dao 1500 evra za Tvoj (i Miloša Pošteno Miloševića) projekat, ostavio si fino udubljenje na ulazu u dvorište, pa može da se kaže da i Mišar ima manji otvoreni bazen kada padne kiša.

Anđele Komandante kaži mi zašto na svaki problem reaguješ kao zla žena ? Potrudi se da bar malo manje providno izgledaju Tvoji nastupi u ulozi dežurnog policajca, tužioca i sudije. 

Napraviš paljevinu, pa optužuješ druge. Navikao si valjda da budeš dežurni virusolog, epidemiolog, infektolog, zašto ne bi bio i policajac. 

Ili još bolje tužilac Kalimero u borbi protiv nepravde. A ustvari si samo običan Dušanov piroman. 

Kao što su i Nemanja Novi Pajić, Nikola Rus Veselinović i Miloš Pošteno Milošević. 

Palite i uništavajte, još se malo umnožavajte, ali narod niko ne može toliko dugo da vara.

Narod će vam svima uskoro poručiti: “SEDITE, JEDAN! ”.

  1. juna, na jedinom ispravnom šabačkom referendumu, građani Šapca će moći da biraju da li žele politiku piromana Dušana Petrovića, ili žele politiku za našu decu Aleksandra Vučića!
Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *