Pobeda Embarga, zaštitnik građana više nije sveta krava: Država  vraća oteta parking mesta!

Na svom Tviter nalogu juče se jadao Miloš Janković, zaštitnik građana, kako preko  puta njih u Deligradskoj ulici u centru Beograda postoji bašta restorana na trotoaru,  a država pravi problem za njihova parking mesta, pa je uzela njihove preko puta, tik ispred ulaza u njihove prostorije?

Baš sramno i ponižavajuće od nekoga ko bi trebao da štiti naša prava i građanske slobode!

Prvo, ono o čemu smo pisali pre nekoliko dana, je jedina i prava istina koju sada sakriva Miloš Janković, opet bacajući suštinu problema na nekakvu repesaliju države, prema „vajnom, prepoštenom“  zaštitniku građana Srbije.

Zamena teza, kao što je to činio njegov prethodnik ( a Miloš  je tada bio  zamenik) Saša Janković. Dobro zna Miloš Janković da je njegov prethodnik i lični mentor,  svojim jednostranim sasvim nezakonitim aktom zaštitnika građana uzeo šest ( umesto predviđenih dva) parking mesta ispred zgrade u Deligradskoj  ulici u Beogradu. Ali, to nije sve: malo je Saši Jankoviću bilo vreme za parkiranje od 7do 17 časova, kao što ga imaju i svi drugi najviši državni službenici, počev od predsednika, premijera i ministara… On je samovoljno, drsko i bezobrazno  doneo odluku da tih  6 parking mesta  koristi bez vremenskog ograničernja!!! Ali, ni tu nije kraj bezobrazluku Jankovića: osim službenih automobila na ta parking mesta  dozvoljava se parkiranje i spostvenih automobila. Valjda je mislio na privatne automobile. Jeste da mu je srpski jezik postao  malko klimav, zbog stalnog tutorisanja na engleskom , ali ni kao pravnik se nije  uopšte proslavio…

I sada, Sašin naslednik, Miloš Janković na Tviteru  „plače“ kako ih država ugnjetava, kako im oduzima nešto što je njihovo… Ovo isto liči kao kad bi lopov javno tražio da mu vrate ono što je opljačkao, a pošto to država nije učinila, onda je počeo  da se javno žali kako je ugrožen… Zar nam je demokratija i ovakve nakazne stvari donela? Ako su to činjenice, a jesu, , onda utoliko gore po njih,  davno je to elaborirao Hegel..

Stvarno nema smisla. Ako gospodo Jankovići mislite da ste svete krave, jer vas štite „neke  ujedinjene kraljevine“ – onda molim Vas, idite pa pasite njihove livade. Naše ostavite  za neke mnogo poštenije krave.

P. J.

FOTO: www.mc.rs

Оставите одговор