Podmetači, secikese, pilićari…

Foto: mc.rs

Namerno lansirana laz,uoci velikog svesrpskog mitinga podrske zdravoj Srbiji, da je tamo neko blizak SNS-u pikslom razbio tokom svadje oko para,glavu Goranu Vesicu – je ravna vesti,isto toliko laznoj, da je Dragan Djilas ubedljivo pobedio na izborima u Srbiji!?!

Laz i jedno i drugo. Ali ovo prvo ni cak u lazi nema smisla, jer je doslo iz kuhinje masnih skopskih pekara, Basanovica,Sase Mirkovica i onog sa vodenim ocima, Obradovica!!! Posredstvom svoje produkcije medijskih lazi, resili su da udaraju na one,koji najvise rade i uvek su spremni da se bore za prave interese Srbije. A, to vodjama specijalnog rata iz baze u americkoj ambasadi u Skoplju – debelo smeta! Kako je propao svaki pokusaj da se Vucic silom skine sa vlasti, jer to srpski narod nece, a 100-200 interesdzija ne moze uraditi, onda su se okrenuli proizvodnji lazi i pmasiranje na drustvenim mrezama…
A, Srbija mora znati ko je glavni ideolog, cak i za laz, suludih vesti? Pa, to je nadaleko u regionu, cuveni trafikant, „lazni estradni menadzer“ Sasa Mirkovic? Ko je taj covek, pitace se svaki posteni Srbin? Ko je ta „spodoba“ koja je zavredila paznje, kao dugogodisnji negativac u epizodi „Prohujalo ne povratilo se“?
Sasa Mirkovic je onaj koji je bio u zatvoru..Hapsen zbog lopovluka,osu.njicen da je trosio i delio narodne pare, onaj koji je ceo dosadasnji zivot provodio „kraduckajuci“ od pevaca, stojeci u siprazju tokom njihovih tezgi..To je covek koji nosi cesalj i ogledalce u zadnjem dzepu stofanih pantalona, a cije lice najvise podseca na neke likove iz Alan Forda!?
On vrlo dobro zna kako se “ na oci kradu pare“, kako se dele talovi posle twzgi, pa misli da se i tako vodi politika u Srbiji!? E, nece da moze…Pilicarski stil zivota, je njegov zivotni moto, koji Srbija niti hoce niti prihvata!
Srbija prepoznaje takve likove koji traju cak krace sto traju njihove lazi…Srbija je takvima odavno rekla “ gud baj“ i poslala ih u film iluzija i mastarija Borisa Tadica, producenta Dragana Djilasa i epizodiste Hamdijinog unuka, malog od Katara, Vuka Jeremica…
E.E.

Оставите одговор