Poruka građana Šapca: Odluku Dušanove GIK najbolje da okače majurskom mačoru o rep, pa da juri gradom sve do Gradske kafane i separea “Velikog Dona”….

Niko ne sme niti može da uzurpira volju gradjana, kakva god ona bila… To sto sada cine šabački vlastodršci u pokušaju da po svaku cenu zadrze vlast koju su očigledno izgubili na nedeljnim izborima – prevazilazi sve najcrnje političke scenarije!? Jer, čekati da Upravni sud iz Novog Sada potvrdi ono sto je očigledno i sto su iste noći svi priznali i POTPISALI – je isto kao čekati da posle noći dođje jutro! Ali, znajući gorku istinu, kolovodje najnovijeg sunovrata demokratije, Petrović i Zelenović će tu istinu pokušati da iskoriste za nove napade, kako država rusi slobodu i demokratiju u njihovom gradu, u njihovoj Svajcarskoj!? Od svega je tačno samo to, da je zaista Sabac Švajcarska, ali samo za njih, za njihove sluge i jeftine saradnike, dok je za ostali narod ovaj grad odavno postao Bangladeš, ma bas neka Tunguzija…
I kad je taj isti narod ubedljivije nego ikad ranije zbacio tirane, uzurpatore njihovog prava na bolji život, njihova Izborna Komisija se dosetila kako da ih opet prevari: da glasanje proglasi nezakonitim i da traze ponavljanje izbora, verujući da će sto ucenama, sto podmicivanjem opet sprečiti SNS da preuzme vlast? Kao one 2016.godine! Njima nije cilj da pobede, jer su svesni da je to pusti san, ali hoće da po svaku cenu sprece apsolutnu njihovu pobedu, pa da se opet svi ujedine protiv njih!?!
Ovaj put to neće moći, poručuju gradjani Šapca, jer su oni na izborima već izabrali i neće na popravni, kad su položili ispit sa odličnim uspehom!
A, to sto oni pišu naknadne prigovore, to slobodno mogu maju rakom mačku da okace o rep, pa da juri gradom sve do gradske kafane i do separea velikog “ Dona” i njegovih politickih slugu…
Ekipa Njuz Šabac

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *