Poruka predsednika Srbije: Šta god da odlučite i šta god da se desi, znajte, Srbija je uz vas!!!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je Priština za svoju današnju akciju imala podršku jedne moćne strane sile.

Vučić je obraćajući se Srbma sa Kosova i Metohije tokom sastanka u Raškoj naveo da niko neće dati Srbima niti osuditi Albance.

– Jedna od zemalja Kvinte, država koja nije članica EU, dala je podršku Albancima iz Prištine da sporevedu novu akciju protiv Srba. Nemojte misliti da naknadno ne bi dolbile podršku i ostalih, ali SAD, Velika Britanija, Nemačka, svi će podržati Prištinu – rekao je Vučić i dodao da vladi u Prištini vodi neuračunljiv čovek i da Albanci neće prihvatiti nijedan sporazum.

Kako je predsednik naveo ekonomski uspeh Srbije je smetnja mnogima i postoje moćne strukture koje žele da uruše sve na Balkanu, uključujući i mir.

On je istakao da će do proleća velike sile tražiti i nestanak Republike Srpske kao i da će se Srbija naći pred velikim pritiskom.

– Kako god da bude i šta god odlučite, znajte da će Srbija biti uz vas u svakom smislu. Zamolićemo NATO da radi svoj posao i da zaštiti Srbe. Ukoliko neće, bićemo primorani da reagujemo. Verujte mi, ovo nije ona Srbija kao nekad. Spremni smo da zaštitimo naš narod, da se borimo za naše interese i da u toj borbi i pobedimo – poručio je Vučić.

Alo