Poruka predsednika

„Kad izađemo svako od nas treba da zna šta su mu zadaci i da se bori za svoju stranku i za svoju zemlju“, jasno je poručio predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksadnar Vučić na sastancima moje velike porodice – SNS.
Srpska napredna stranka održala je sastanke sa predsednikom Vučićem 16. i 17. jula, u Nišu, Novom Sadu i Beogradu.
Na odličnim sastancima predsednik Aleksandar Vučić je poručio da ćemo mi  naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost.
Drago mi je da je na sastancima istaknuto da je Srpska napredna stranka otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeću Skupštinu stranke koja će se održati u drugoj polovini oktobra meseca.
A onda idemo spremni u pripremu za kampanju za predstojeće izbore koji će se održati u prvom delu naredne godine.
Predsednik SNS je rekao da „ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavešteni šta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opštinama, gradovima i na nivou države“.
Pored poruka o radu stranke, predstojećoj Skupštini stranke i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba država, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.
Posebno su istaknuti ekonomski rezultati, izgradnja i obnova infrastrukture i borba protiv korona virusa.
Treba svi da budemo ponosni na postignuto i da  još jače radimo za narod Srbije.
U Srpskoj naprednoj stranci ima mesta za sve poštene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima raširenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu.
Kao što je poručio i predsednik, nikada ne smemo ni da zaličimo na one koji su svojom bahatošću, lopovlukom uništili i razorili Srbiju.
Oni su fabrike zakatančili, a mi ih otvaramo širom Srbije. Borićemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, Dom zdravlja, školu, za novo povećanje plata i penzija. Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju.
Živela Srbija!
Uglješa Mrdić
20. jula 2021. godine