Poslednji meč Komandanta Kalimera…

Dobro veče Komandante Kalimero…

Danas Ti se nisam javio u predviđenom vremenu, jer sam znao da ćeš u tom terminu biti u političkom ringu sa mojim “mentorom”, kako već Tvoji “slobodni” mediji nazivaju Gorana Vesića.

Po Tebi se Komandante, iako je meč bio nameštan od starta, videlo da Ti je trebala pauza i pre samog početka, verovatno je zato i kasnio. 

Bled, preznojen, u borbi protiv argumenata, sa sudijom na Tvojoj strani. Kako je meč započeo, i pored brifinga od trenera Dušana Petrovića, doživeo si nekoliko nokdauna argumentima, ali je sudija iskusno pravio prekide i svirao pauze, puštajući reklame. 

Kao “sertifikovano pošten čovek” uzviknuo si nepravda, jer sudovi su za ljude, nisu za Kalimere.

Kao veliki borac za pravdu, želeo si da izdeklemuješ epopeju o Slobodnom gradu, ali zli naprednjak Vesić naoružan zlokobnim argumentima, raspršio je Tvoje (i Trenerove) snove o trijumfu.ž

Komandante Kalimero, Tvoja stalna farsa o Slobodnom gradu je samo Tvoj politički voajerizam, i predstavlja iskonsku mržnju prema Šapčanima i našoj Srbiji. Šabac i Šapčani su dve decenije taoci  vlasti i nemara Tvoje  (a ne naše) lokalne samouprave Komandante. 

Da je država uvek želela da bude partner građanima Šapca, pokazale su sve ozbiljne investicije u našem  (a ne Tvom) Gradu – Jazaki, kao i većina drugih stranih investitora. Tu gde su te investicije Ti si imao samo livadu, bez pomoći naše  (a ne Tvoje) države. 

Sve Tvoje “gradske” investicije uvek su se nekako dešavale nakon 4 godine uoči izbora, i uvek su znače zaduživanje i hipoteke koje plaćaju svi građani Šapca. Sa druge strane “zarobljena” država  je realizovala i sve kapitalne projekte iz oblasti kulture u Gradu Šapcu – obnova Sinagoge, Istorijski arhiv, Aneks biblioteke…

Ti nepravedni Kalimero, imaš i dalje smelosti (srama nemaš svakako) da govoriš o slobodnim medijima, o onima kojima poklanjaš milione građana Šapca, o onima za koje je Savet za štampu, kao esnafsko udruženje, rekao da lažu i da se koriste nečasnim sredstvima!

Sve čega se Ti Kalimero dotakneš postane nepravda.

Ključni udarac u ovom Tvom meču je poslednje pitanje da li budućnost našoj deci može da obezbedi Aleksandar Vučić, ili Ti Komandante Kalimero sa svim ostalim eksponentima politike Dušana Petrovića.

Odgovor građani Šapca očekuju ubrzo, već drugog dana leta.

KRAJ.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *