PRAVO LICE VLASTI U ŠAPCU: Zatvaraju apoteke, isteruju izviđače, a otvaraju kancelariju Dušana Petrovića!

Godinu dana posle,  ista mera isto odstojanje:

Da nije tužno, bilo bi smešno: ove nedelje je u Šapcu zatvorena jedna apoteka, u kojoj su bolesni kupovali lekove, zakatančen je jedan izviđački dom, u kojem su deca upoznavala prirodu, sticala zdravlje i uživala, i otvorena je jedna kancelarija za narodnog poslanika Dušana Petrovića.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović pokazao je, istovremeno, koliko su mu bitni apotekari i ljudi kojima su potrebni lekovi, koliko su mu bitni izviđači i deca, a koliko mu je bitan uzor Dušan Petrović.

Naime, od sva tri događaja, Zelenović je reagovao jedino na otvaranje Kancelarije narodnog poslanika Dušana Petrovića, u ulici Vojvode Mišića 18/a, i to tako što se tamo lično pojavio, slikao, davao izjave. 

Kad je reč o apoteci Sloboda, koje više nema, i borbi za goli život šabačkih apotekara, Zelenovića nigde nema, posle obećanja koje je davao, i nije ispunio. Niti se pojavljuje, niti se slika, niti daje izjave.

Nije se oglasio ni posle proterivanja izviđača iz Doma izviđača na Letnjikovcu.

– Direktnom komunikacijom građana i narodnih poslanika dolazi se do dobrih predloga i kvalitetnih inicijativa. Sigurni smo da će Kancelarija narodnog poslanika unaprediti komunikaciju jer će građani imati priliku da neposredno kontaktiraju sa predstavnicima najvišeg državnog organa – rekao je Zelenović na otvaranju Petrovićeve kancelarije.

Ovom prilikom nije naglasio da li ideja o „direktnoj komunikaciji“ građana sa vlastima važi samo za one koji su podobni i ne postavljaju suvišna pitanja, ili i apotekari, bolesnici i izviđači, kao i svi ostali koji su oštećeni za vreme mandata Zelenovića, mogu da se nadaju da će jednog dana neko da se pozabavi i njihovim problemima.

PREUZETO SA: Mačva Sky Info

Оставите одговор