Predsednik Srbije Aleksandar Vučić-Drugi predsednički mandat

 Uglješa Mrdić

Danas treba svi da se ponosimo zbog ovog događaja. Narod je hteo da Aleksandar Vučić nastavi da vodi Srbiju i u budućem periodu.

Predsednik će sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i sloboda, poštovanju i odbrani Ustava i zakona, očuvanju mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da će savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti.

Podsećam, da sam u svom tekstu pre tri ipo meseca jasno naveo razloge zbog čega je za Srbiju najbolje da Vučić ponovo bude izabran za predsednika.

Tada sam istakao da će on ubedljivo pobediti već u prvom krugu predsedničkih izbora. Tako je i bilo.

“Ako želimo da jača naša Srbija i da bude bolja budućnost za građane naše države, Aleksandar Vučić treba da ponovo bude izabran za predsednika Srbije. Nema drugog izbora”, jasno sam napisao.

Zahvaljujući Vučićevoj pobedi i pobedi izborne liste koju je predvodio a na kojoj su Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri naša država će lakše nastaviti sa odličnim rezultatima u oblasti ekonomije, privrede, zdravstva, infrastrukture, obrazovanja, borbi protiv kriminala i korupcije i borbi za bolju budućnost za našu decu.

Srbija ima lidera, koji je vodi u sigurnu budućnost i onda svi treba da budemo uz njega.

Svako ko je dobronameran prema svojoj državi to je shvatio i podržao.

Srbija brine o svojim građanima. Imamo predsednika za ponos, koji brine o svom narodu.

Vode se pregovori za oko 92 nove investicije vrednosti oko 7,3 milijarde evra, koje bi donele više od 35.000 novih radnih mesta za naše građane. Pritom se očekuje da do kraja mandata sledeće vlade prosečna plata naraste do 1.000 evra, a prosečna penzija do 500 evra.

Narod je odlučio ko će da pobedi. Ne tajkuni. Ne strani ambasadori. Ne kriminalci.

Mi treba da budemo ponosni na predsednika Aleksandra Vučića i na sve što je on uradio u proteklih pet godina kao predsednik i pre toga dok je vodio Vladu Srbije.

Narod zna da izbori nisu igra, već ozbiljna stvar. Narod Srbije je doneo ispravnu odluku. Stvarno mislim da zajedno možemo sve. Kada smo ujedinjeni, granica su samo naši snovi.

Živeo predsednik Aleksandar Vučić!
Živela Srbija!

Uglješa Mrdić

Uglješa Mrdić je rođen 18. marta 1978.godine u Trebinju, a u Beogradu živi od 1985. godine gde je završio osnovnu i srednju školu. Po zanimanju je diplomirani pravnik, a završio je master i doktorske studije, kao i Visoke studije bezbednosti i odbrane Vojne akademije Univerziteta odbrane u Beogradu i Diplomatsku akademiju MSP. Novinarstvom je počeo da se bavi 1997. godine. Objavljivao je svoje tekstove u Dnevnom telegrafu, Politici ekspres, Reviji 92, Balkanu, Nacionalu, Svedoku, Glasu javnosti, Pečatu, a godinama piše kolumne za Embargo i Info 24. Bio je autor i voditelj emisija na Fokus radiju i pomoćnik glavnog urednika nedeljnika Pečat. Radio je u Ministarstvu pravde kao savetnik od 2012. do 2020. godine. Trenutno obavlja funkcije narodnog poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije i predsednika Odborničke grupe „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ u Skupštini opštine Vračar. Radi kao viši predavač na Beogradskoj akademiji poslovnih i umetničkih strukovnih studija (BAPUSS). Član je SNS od osnivanja.

Postinfo.rs