Prete vešanjem Vučiću, o vrbu ili na Terazijama!?

Opasne namere  paraćinskih  demokrata, bliskih  saradnika predsednika opštine Saše Paunovića:

Portal Embargo integralno objavljuje reagovanje, zabrinutost  ogromne većine građana Paraćina, na sve učestalije fašističke ideje koje svojim malobrojnim simpatizerima u gradu jada i siromaštva – upućuju „demokratski“ lideri, podstičući kod pojedinaca  najmorbidnije porive:

„U Paraćinu se trenutno preko društvenih mreža i fantomskih stranica i portala  sprovodi nezabeležena hajka na Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića koje lokalna vlast Demokratske stranke i njenih satelita direktno optužuje da su odgovorni za odlazak Srpske fabrike stakla u stečaj, a neki poznati članovi DS-a čiji su Fejsbuk  profili puni fotografija sa Paunovićem,  pozivaju čak da se Vučić obesi o vrbu ili na Terazijama.

Nemanja Jovanović

Najbliži saradnik Saše Paunovića i njegov pomoćnik Nemanja Jovanović je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je lično odgovoran za stečaj u Staklari! Srednjoškolac na ovoj visokoj funkciji sa astronomskom platom, umesto da radi posao za koji je plaćen, on preko fejsbuka u sred radnog vremena optužuje predsednika Vučića da se nameračio da uništi Staklaru. Ovaj stav pomoćnika predsednika opštine  je stav i  vladajuće koalicije koja opstaje na vlasti isključivo kupovinom odbornika parama poreskih obveznika.

Po pisanju beogradskih medija ovaj scenario se mogao i očekivati,  jer je verovatno smišljen u kuhinji Saše Jankovića i Vuka Jeremića,  Janković je juče rekao da će Vučić završiti kao Čaušesku ako ga on ne spasi,  a skoro u isto vreme članovi Demokratske stranke u Paraćinu kreću da pozivaju da se predsednik obesi o vrbu ili na Terazijama, iako znaju da upravo Aleksandar Vučić ima podršku 70% građana Paraćina koju je i potvrdio na izborima u aprilu ove godine.

Iz ovoga je sasvim jasno da orkestrirana kampanja protiv Vučića ide iz dva centra Paraćina i Beograda i da su naslovi beogradskih štampanih i elektronskih medija da Paunović parama iz Paraćina finansira rušenje Vučića verovatno tačni. Ako se setimo predsedničkih izbora u Paraćinu propalog predsedničkog kandidata Sašu Jankovića dočekao Saša Paunović,  a Vuka Jeremića Dragan Mitić Talamba i Tomislav Šaletić, što su samo dodatni dokazi koji potvrđuju sumnje beogradskih medija. Da li će dalji scenario biti onaj iz Talambine kuhinje, da se po auto putu prosipa staklo i zaustavi Srbija ili iz kuhinje Paunovićevih saradnika, da se Vučić obesi na vrbu videćemo u sledećih nekoliko dana.

Jedino što država ovde mora da učini, je da zaštiti čoveka iza koga stoji više od 2 miliona birača, a tužilaštvo i policija da pozovu lokalne provokatore, da objasne odakle im saznanja da Vučić hoće da uništi Staklaru i da jasno kažu, po čijem nalogu prizivaju smrt predsednika države.

 

Paunović demantuje da je iko od funkcionera pozivao na linč!?

Portal Embargo je pitao predsednika opštine Sašu Paunovića, kako objašnjava da se na Fjezbuk profilu poziva na vešanje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića  i da to prizivaju  i pojedini opštinski funkcioneri?!

U odgovoru Embargu,Saša  Paunović piše:
„Ime mog zamenika je Tomislav Šaletić i koliko je meni poznato g. Šaletić  nema Fejzbuk profil. U Paraćinu nema funkcionera  koji se zove Nebojša Jovanović, niti je bilo ko od javnih funkcionera pozivao na slično.

Оставите одговор