Protest protiv Nebojše Zelenovića, 47. dan – Građani Šapca: Ostalo nam je da na ulici pričamo o gradskoj vlasti!

Aktuelna šabačka vlast na svakoj Sednici skupštine grada kritikuje opoziciju da nemaju nikakve ideje i konkretne stvari koje bi poboljšale život u Šapcu. Ipak, nijedan predlog koji je odbornička grupa SNS htela da uvrsti na dnevni red, nije došla na raspravu, rekla je odbornica SNS-a u šabačkoj skupštini Svetlana Stanković na 47. protestu protiv gradonačelnika Nebojše Zelenovića.

– Kada pokušamo u raspravama da damo konstruktivne predloge, videli ste, prenos na televiziji se ukoči. Kada govore odbornici SNS-a, nema prenosa. Čak ni na Skupštini grada Šapca mi ne možemo da kažemo ono šta mislimo. Zato nam je ostalo na ulici da pričamo sve nedostatke gradske vlasti – rekla je Svetlana Stanković.

Njen stranački, ali i kolega iz odborničke klupe Nenad Plavić naglasio je da je gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću bitnije sve drugo osim sugrađana, koji ga na protestima uporno pozivaju da im se obrati i odgovori na sporna pitanja, ali ih on ignoriše.

– Prošlog petka našao je vreme da ode u Valjevo i da priča na temu “Slobodna šabačka čivija” i pričao je pred 30 Valjevaca. Na konferenciji za novinare dan posle nevremena koje je odnelo fasadu u ulici Janka Veselinovića, bio je prisutan načelnik Gradske uprave, ali ne i Zelenović. On je tada bio u Beogradu na konferenciji za novinare koju je držao Dragan Đilas. Verovatnije je bilo neophodnije da bude tu da stoji pored njega dok priča cela tri minuta. Sve mu je bitnije od Šapca i Šapčana – rekao je Plavić.

Održana je protestna šetnja do Međuopštinskog istorijskog arhiva gde je kabinet Nebojše Zelenovića, kao i kancelarija narodnog poslanika Dušana Petrovića, kojeg Šapčani takođe prozivaju zbog lošeg stanja u gradu.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *