“PUTUJ ZELENI I METNI BERETKU BOJE PREZIMENA!“ Miša Vacić ima poruku za medijske spin majstore

Moj „prijatelj“ Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca nije se pojavio na zakazanom ročištu pred sudskim Većem Višeg suda u Šapcu. Iako uredno obavešten, on je iznenada otišao u nekakvu posetu „bratskom“ gradu Visoko u muslimanskoj Federaciji, susedu naše Republike Srpske. Naime, reč je o odluci Apelacionog suda po žalbi samog Zelenovića, jer je u drugostepenoj presudi Višeg suda proglašen krivim za nenamenski potrošeni novac iz budžeta grada Šapca u iznosu od oko 5 miliona evra.

Nije mi jasno gde su sada svi oni mediji koji su mene proglašavali za „agresivnog klerofašistu“ koji politički grubo nasrće na „prepodobnog“ Nebojšu? Nema ih nigde, ali to je potpuno razumljivo za antisrpske medije kojima je istina isto što i količina novca koji primaju kako bi blatili srpske nacionalne organizacije i njihove lidere!

Čitam u medijima kako su gostoljubivi Bošnjaci – muslimani odveli Zelenovića u jedini pravoslavni hram u Visokom i time sebe prikazali kao „tolerantne“. Zelenoviću, kao pravoslavnom Srbinu i predstavniku srpskog grada Šapca, mogla se priključiti i Milica Zavetnica koja ga je bezvezno branila od mog „progona“, sramno etiketirajući Srpsku Desnicu kao „hrvatsku desnicu“ u nedavnoj emisiji na TV Pink i tako se razotkrila u očima srpskih nacionalista.

Koristim ovu priliku da mi medijski spin – majstori i ostali protagonisti ove bučne hajke bar upute javno izvinjenje zbog laži koje su iznosili o meni kada sam govorio istinu o Zelenovićevim marifetlucima u privredi i politici. Ako neće, baš me briga i za njih i za Zelenovića i za posete federacijskim mahalama!

Srpska Desnica i ja nastavljamo dalje. Poslednju reč daće pravosudni sistem Srbije i izborna volja građana Šapca i Srbije u narednom periodu! Putuj Zeleni i metni beretku boje prezimena, selami te Vacić i Srpska Desnica.

Srbija je večna dok su joj deca verna!

Preuzeto sa: nacionalist.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *